IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Джеки Чан ще прави филм за Льо Ман

Снимките започват през април догодина

Джеки Чан ще прави филм за Льо Ман

Холивудската звезда Джеки Чан планира да снима филм за легендарната надпревара „24 часа на Льо Ман”. Това съобщи френското издание France Bleu, което цитира шефа на бюрото по туризъм в Льо Ман - Бруно Рей.

Джеки Чан ще прави филм за Льо Ман

„Филмът ще е ретроспекция за историята на „24-те часа на Льо Ман”, екипът на Джеки Чан ще заснеме всичко, като ще участва и тимът му, който в последните две години стартира в състезанието – обясни Рей. – Ние помагаме с логистиката. Работихме с тима на Джеки Чан по време на състезанието и сме готови да продължим сътрудничеството си с тях.”

Снимките на филма трябва да започнат през април 2018 г.

Джеки Чан ще прави филм за Льо Ман

Джеки Чан е съсобственик на тима от LMP2 Jackie Chan DC Racing, като тази година двата прототипа на отбора завършиха на второ и трето място в генералното класиране и на първа и втора позиция в своята група.

Чан става четвъртият холивудски актьор, захванал се с филм за Льо Ман. През 70-те години се появява филмът, посветен на състезанието, в който главната роля играе Стив Маккуин.

През 1979 г. Пол Нюман участва в надпреварата и екипажът му завършва на второ място. А през 2009 и от 2013 до 2015 в маратонската надпревара стартира друга звезда от киното - Патрик Демпси.

0 от 500