IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Kia разкри какъв ще бъде следващият cee’d

Моделът ще бъде показан още тази есен

Kia разкри какъв ще бъде следващият cee’d

Компанията Kia публикува първа скица на концептуален модел, чиято световна премиера ще се състои по време на автомобилния салон във Франкфурт следващия месец. Автомобилът трябва да покаже как ше изглежда следващото поколение на семейството cee’d.

Kia разкри какъв ще бъде следващият cee’d

Прототипът е разработен в европейския център за дизайн на корейския производител. Машината е с 5 врати, като е получила нова линия на покрива, поне така твърдят от Kia. Създавайки концептуалния модел, дизайнерите на марката са имали за цел да смесят "спортната външност на хечбека  pro_cee’d и универсалните качества на стандартния модел".

Други подробности за машината липсват. Моделът cee’d се произвежда от 2006 г., а през 2012 г. смени поколенията си. Предлагат се версии с 3 и с 5 врати, а също така комби и "напомпана" модификация GT, която разполага с двигател с 204 к.с.

Последният модел на корейците е компактният кросоувър Stonic, който е само със задвижване на предните колела. Автомобилът се предлага с 3-цилиндров бензинов турбомотор със 120 к.с., както и с 1,25- и 1,4-литрови атмосферни агрегати.

Снимка: Kia
 

0 от 500
  • #5
    3 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Опела наистина е доста пред кУрейските измишльотини, но за съжаление ПСА го купиха и както гледам май са поредните, които ще го развалят.А за кУрейцете какво да кажа, като са много зле горките. Помислиха си, че са фанали оня за шлифера, а до вчера ползваха остарели технологии на Митсубиши. Сега почнаха сами да произвеждат, но с тази политика няма надалеч да стигнат.
  • #4
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    'СЕАТ Леон и Сеата направо я уби във всичко. А Сееата е след Фокус, който пък остана зад Астра а първи бе Голф!" Карал съм и Голфа и Астрата К - докато си избирах кола, истината е че го слагат пред нея от някаква глоктоазия. В момента в този клас най-доброто е Астра - по-евтина, много добре направена и като залепена за пътя, Лед фаровете са класи класи пред тези на Голфа, за ужас на всички догматици! :)
  • #3
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Гост ( преди 6 години )
    Измишльотина! Далеч от реалния живот.
  • #2
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Хюндай/КИЯ се оляха много!Потръгнаха им продажбите и хоп цените им скочиха до към премиум моделите.Не разбраха ли, че продават повече заради цените, а не заради нещо друго. Вдигнаха ги и продажбите се смъкнаха. Лошото е, че и качеството им доста падна. Явно не са могли да отговорят адекватно на повишеното търсене и нещата са ги претупвали. Все повече хора се оплакват от кофти качество, а цените все така високи. А гаранцията им е пълна измама. Четете във форумите и ще разберете как ги клатят!
  • #1
    15 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    На бас,че реалноста ще е няколко пъти по-грозна от тая картинка.Винаги така правят-на картинки показват някакви извънземни коли а като я видш на живо- ми обикновен автомобил,леко грозен.