IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Безплатна заместваща кола за купувачи на Renault Zoe

Българските собственици на електромобила ще ползват нормални коли за по-дълги пътувания

Безплатна заместваща кола за купувачи на Renault Zoe

Българските купувачи на електрическото Renault Zoe ще получават безплатно и нормален автомобил за до 20 дни годишно, съобщава "Омникар", един от дилърите на френската марка. Предложението цели да успокои клиентите, че при нужда могат да ползват автомобил с вътрешно горене за по-дълги пътувания.

Безплатна заместваща кола за купувачи на Renault Zoe

Новото поколение на електрическото Zoе е с нова, по-голяма батерия, и обещава автономен пробег от 400 км с едно зареждане. Когато обаче на клиентите им се наложи да покриват по-големи дистанции, те ще могат да ползват стандартен бензинов или дизелов автомобил. Предложението е валидно до края на тази година, а услугата със заместващата кола продължава през първите пет години от притежаването на Zoe, уточняват от "Омникар".
 

Тагове: renault zoe
0 от 500
  • #6
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    До първияРентакар в БГ 100 лв ли е? В Германия Клио се взема за под 20 евро на ден. Говоря за цени на едни от най-скъпите компании за даване под наем Херц. 100 лв са сериозна сума ми се струва. Скоро не съм вземал но преди време бях вземал Астра за 50 лв на ден.Иначе офертата за това електрическо Клио ми се струва добра.Особено,ако работиш в голям град и живееш извън него на вилата или къща на село.Умните хора така правят.
  • #5
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Jimo ( преди 6 години )
    Ами така е ....стария и неумиращ ДВГ,без него накъде
  • #4
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Да се чете: ( преди 6 години )
    Българските собственици на рено ще ползват други, нормални коли за по-дълги пътувания.
  • #3
    11 rate up comment 2 rate down comment
    пена ( преди 6 години )
    "Доста клиенти на рено се оплакаха, че са получили писма за ел. колите си, че трябва да ги върнат в представителството, защото батерията не била закупена от тях, а била под неам."В България колата ти я продават заедно с батерията!
  • #2
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Въпроса е какво се случва с батерията и колата след, като изтече "наема" и гаранцията.Доста клиенти на рено се оплакаха, че са получили писма за ел. колите си, че трябва да ги върнат в представителството, защото батерията не била закупена от тях, а била под неам.Ест. Проблемите на хората са сериозни, защото хем имаш кола, която е твоя, хем неможеш да я караш, защото батерията не е твоя и ако ти я вземат става неизползваема и реално те изнудват за още наем и пари...Иначе звучи добре.
  • #1
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    20 дни са грубо 2000 на година по цени на рентакар или 10000 за целия срок. Това не е малко, но повечето собственици надали ще използват предложението напълно, защото преди и след всяко излизане ще трябва да прекарват няколко часа във формалности.