IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Клиенти предизвикаха промени в Tesla през Twitter

След разговор в социалните мрежи Илон Мъск обеща две нови функции

Клиенти предизвикаха промени в Tesla през Twitter

Компанията Tesla ше направи някои промени в автомобилите си след съвети от Twitter. Шефът на производителя на електромобили Илон Мъск отговори на предложенията на двама фенове на марката и им обеща, че новостите съвсем скоро ше бъдат на разположение на клиентите.

Клиенти предизвикаха промени в Tesla през Twitter

Един от любителите на марката – Пол Франкс, попита Мъск дали има възможност в колите на Tesla да бъде добавена функция за автоматично преместване на седалката и на кормилната колонка, за да може да се осигури по-лесно излизане от салона. В съобщението си Франкс отбелязва, че обшивката на волана се изхабява, тъй като при всяко излизане шофьорът се опира в нея.
Отговорът на Мъск дойде незабавно, като той одобри идеята и обеща, че подобна функция ще бъде добавена в пакета за програмно обезпечение, който предстои да бъде поставен на автомобилите на Tesla.

Друг ползвател на Twitter на свой ред предложи новият софтуер да бъде така програмиран, че да може седалката да се настройва спрямо конкретния шофьор непосредствено преди потегляне. Тази идея също се хареса на Мъск, според който това може да става в момента, в който водачът докосне дръжката на вратата. Тази функция също ще бъде добавена към програмното оборудване на колите на марката
Снимка: Tesla

Тагове: twitter tesla modes s
0 от 500
  • #6
    3 rate up comment 0 rate down comment
    ..Петров ( преди 6 години )
    ..особено за Б-я, къде е сервиза за тия мотики..няма.Чак във Австрия имало нещо подобно,май. Много хитро е измислено да не можеш да се изключиш от нет-а защото пък няма как да правиш маршрути като обезумял и да дириш поредната хранилка.Играта е шъ стигне ли тока или нямаа стигне..тука има тука нема.Смех отвсекъде.
  • #5
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Колев ( преди 6 години )
    А като Мъск има толкова добра политика1. Защо не премахне камерите от купето, които снимат безпричинно хпрата вътре, нарушавайки личното им пространство, и изпращайки данните на тесла ?Сега има камери които снимат шофьора и останалите непрекъснато.2. Защо не премахне дистанционното блокиране на автомобила, при опит за ремонт/тунинг/подобрения/доработки от страна на клиента.Сега при всяка дори дребна намеса в неоторизиран сервиз колата може да се блокира от компютъра на тесла.Американци
  • #4
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    и какво толков а еновина това - преместване на волан и седалка в крайно положение за лесен достъп в автомобила и настройване на седалката според водача/ключа не е новост, в луксозноте коли това е практика от десетилетие.А това, че Теслите не са го имали до сега не е техен плюс.....
  • #3
    7 rate up comment 7 rate down comment
    Тази ( преди 6 години )
    ..тази олигофрения не е от скоро..точно такива ***,навремето накараха Ферари и Ламоборгини да сложат къп холдери в колите си..Хубаво било Ферарито *** нямало де да сложи термуса с кафе..*** до немай къде..и да ,при странично 1.5 G това кафе ще седи точно там..да бе.Направиха всиките спортни коли на подвижен магазин...дивотия.За теслътъ може..и без това контингента е безполови, изрусени кифли и прочее суеци.
  • #2
    14 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Има и още една автомобила да не може да тръгне при празна батерия. :)))Шегата настрана, но политиката на Мъск ми харесва много. Страхотно е да имаш такава връзка с клиентите и да можеш да реагираш на препоръките им. Контакта с клиента е много важно нещо и те го правят от което печелят и двете страни. Не съм особен фен на марката, но съм впечатлен. Браво! Така се прави и дано повече производители правят същото!
  • #1
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Има още една която поискаха и ще пуснат.Да се затваря шибидаха при паркирал автомобил когато завали.