IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Като на кино – немската полиция преследва крадец на Audi (ВИДЕО)

Беглецът предизвика сериозна катастрофа на магистралата

Като на кино – немската полиция преследва крадец на Audi (ВИДЕО)

На някой може да му се стори, че това е сцена от американски екшън, но всъщност е случка от реалния живот. Германски полицаи преследват крадец на автомобил, който губи управление и се удря в миниван, след което и двете коли изхвърчат от магистралата. Но това съвсем не е краят на историята.

Като на кино – немската полиция преследва крадец на Audi (ВИДЕО)

На видеото, заснет от служителите на реда, се вижда как те преследват черно Audi A5 със скорост до 240 км/ч. Колата е отмъкната от 32-годишния Кжищоф Т. в близост до Есен, където малко след това е засечена от бдителни полицаи. Те виждат, че автомобилът прави странни маневри и се опитват да го спрат.

Полякът дава газ и се опитва да се измъкне, а полицаите го преследват по магистрала в продължение на няколко минути. В един момент крадецът губи управление над автомобила и се удря в миниван, като го изхвърля от пътя. В пострадалата кола пътува немско семейство с 3 деца. Няколко секунди по-късно и „Аудито” изхвърча от пътя.

За щастие, никой в минавана не е пострадал при инцидента. Полякът също се е отървал без наранявания, като е заловен на мястото на катастрофата. Оказва се, че е част от банда, която се е специализирала в кражба на автомобили Audi. Освен това мъжът още през 2016 г. е останал без книжка заради управление на кола след употреба на алкохол.


Прокуратурата и съдът в Германия обаче действат много бързо и полякът е осъден на 3 години и 9 месеца затвор.

Снимка и видео: YouTube
 

 

0 от 500
  • #8
    1 rate up comment 1 rate down comment
    snaky ( преди 6 години )
    Сви наляво исках да кажа.
  • #7
    2 rate up comment 1 rate down comment
    snaky ( преди 6 години )
    (Изгуби контрол защото излезе от пътя в по-ниска кал след което се стресна и рязко зави)Излезе от пътя, щото се помисли за безсмъртен с куатрото и влезе рязко в аварийната лента, която беше пълна с прах/пясък. Докато зацепи куатрото колата се подхлъзна към калта/тревата както казваш ти, ама там имаше колче, което той удари и се уплаши. Сви рязко надясно, за да излезе от банкета и после видяхме. Извод, като правите идиотщини куатро, ESP и други такива няма да ви помогнат.
  • #6
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    До: Анонимен с насочените пистолетиКак го вземат на рогите без да се застрашават околните?! Спират цялото движение ли или какво? Понякога успяват да го спрат, но е изключение. Викаш за намачкване на коли. Кой го плаща целия този екшън за който говориш? Данъкоплатеца, нали! И ако 6-7 патрулки ги навърже един беглец да го гонят, нали си оголват районите за патрулиране. Там кво става,а? Престъпниците си правят каквото искат.А всичките патрони изтреляни от полицаите и не улучат къде отиват? Мисли!
  • #5
    11 rate up comment 1 rate down comment
    до този под мен ( преди 6 години )
    Намали филмите!
  • #4
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Aбе тактиката на немската полиция.. Друго си е американците да го вземата на рогите при първа възможност без да се застрашават околните, като му се накачулят 6-7 патрулни после да излезе от смачканата кола и да се прави на отворен с насочен пистолет и след 10 секунди в тялото му има 40 полицейски глокшума. После го публикуват в Интернет да гледат кандидат джигитите, доста по респектиращо е.
  • #3
    14 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тактиката на немската полиция е следната:те никага не преследват някой, за да го спрат по брутален начин, както хАмериканци и др. Винаги следват колата, която се мъчи да бяга. Следват е и се сменят различни полицейски коли. Често се включва и хеликоптер. Не се натиска беглецът, за да не направи катастрофа с невинни жертви. Преследват, докато му свърши горивото. Това им е тактиката, която според мен е добре измислена. Друг е въпросът,че там трудно ще избягаш.На всяко кръстовище има камери.
  • #2
    20 rate up comment 1 rate down comment
    Друг анонимен ( преди 6 години )
    А бе те ще въведат ама нали Ушев ще катастрофира още на първия завой! Щото е научен само да се крие в храстите с камерката и да пита: И ся кво праим?
  • #1
    22 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Трябва да въведат магистрална полиция и в БГ, с цивилни мощни коли, на място да спират батките и всякакви други надрусани и татуирани ***. Арест на място и в затвора по бързата процетура.