IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Разкриха двигателите на бъдещото BMW X7

Новият всъдеходен флагман на баварците излиза на пазара с 3 мотора

Разкриха двигателите на бъдещото BMW X7

Една от най-очакваните премиери на предстоящия автомобилен салон във Франкфурт е тази на BMW X7, който ще бъде представен като концептуален модел. Баварците завършват тестовете на предсерийния прототип, но вече е ясно с какви мотори ще се появи всъдеходът на пазара.

Разкриха двигателите на бъдещото BMW X7

Според изданието Car&Driver, новият кросоувър първоначално ще се предлага с избор от 3 двигателя. Модификацията xDrive 40i ще получи 3,0-литров би-турбо мотор с 6 цилиндъра, развиващ 340 к.с. Версията xDrive 50i ще получи би-турбо V8 с 445 к.с., а на xDrive 40d будут ще се поставя 3,0-литров турбодизел.

На по-късен етап ще се появят още два варианта. Първият ще бъде хибрид, в който влизат 2,0-литров бензинов турбомотор и електродвигател. Мощността на системата ще е 326 к.с. А вторият ще бъде топ-версията на модела с W12 мотор, като това вероятно ще бъде 6,0-литров би-турбо агрегат, който при BMW 760i развива 544 к.с.

Най-скъпата модификация ще получи и салон в стил Bentley Bentayga с 4 отделни луксозни седалки, всяка от които ще има голям брой възможности за настройки, а също така и допълнителна функция за масаж.

Снимка: BMW

Тагове: suv bmw x7
0 от 500