IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте концептуалния BMW Z4 преди премиерата

Автомобилът ще дебютира днес в Пебъл Бийч

Вижте концептуалния BMW Z4 преди премиерата

Малко преди официалната премиера на концептуалния BMW Z4 на Конкурса за елегантност в Пебъл Бийч, снимки на автомобила вече се появиха в интернет. Кадрите, осигурени от специализирания сайт Bimmerfile, показват напълно роудстъра, който трябва да демонстрира новия дизайнерски език на германската марка.

Вижте концептуалния BMW Z4 преди премиерата - не е готово

Дизайнът на автомобила е в границите, заложени от последните концептуални модели на BMW – X2 и 8 серия. При концептуалния Z4 като акценти могат да бъдат посочени оформлението на радиаторната решетка, заглаждането на линиите на купето, по-тесните стопове в сравнение с предишния Z4 и добавянето на интегриран спойлер на багажника – напомняне за „задниците на Бенгъл” при моделите на BMW от началото на века.

Вижте концептуалния BMW Z4 преди премиерата - не е готово

Въпреки екстравагантния вид на Z4, много анализатори са на мнение, че серийната версия няма да се различава сериозно от концепта.

Вижте концептуалния BMW Z4 преди премиерата - не е готово

И въпреки, че босовете на BMW обявиха, че развитието на дизайна на моделите ще е „по-скоро еволюция, отколкото революция”, концептът се различава сериозно от последния сериен Z4.

Снимки: Bimmerfile

Тагове: bmw bmw z4
0 от 500
  • #5
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Аморфис ( преди 6 години )
    Има доста елементи, които сме виждали само в най-скъпите марки като Астън Мартин, Спайкър и т.н. Ако се появи в този вариант от снимките, не знам конглокенцията какво ще прави! То чак изглежда нереално красиво!
  • #4
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Илиев555 ( преди 6 години )
    Вижте някои от предходните концепции и ще видите заемките , но те са модели на бмв.В този случай няма копиране от японски модели.
  • #3
    7 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Искам само да погледнеш някой друг сайт и да видиш какво са сложили жълтите. Само една емблема на волана.Друго абсолютно всичко е на БМВ. До скоростния лост, дори подлакътника.Дори хибридното задвижване, дето толкова се хвалите, няма да го има, понеже, БМВ командва, жълтите следват.Откраднали били, на теб така ти се иска, ама тук на земята, тва е положението. Немците правят коли, японците правят някви карате хватки и ядат ориз.
  • #2
    5 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Копие на Toyota GT86, малко по-разчупена с повече заигравки, дори прекалено бих казал. Уляли са се. Въпреки това съм сигурен, че малко ще смекчат нещата, но пък тогава прекалено много ще прилича на Toyota GT86. Предполагам заводския вариант ще бъде коренно различен. Вярно, че с Toyota имат взаимоотношения, но чак пък толкова да копират техен модел не вярвам.
  • #1
    2 rate up comment 21 rate down comment
    Sr ( преди 6 години )
    Профила много прилича на порше,особенно в тази декорация зад седалките.