IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вие имате ли идеи за дизайна на Tesla?

Рендърите подсказват на Мъск какво искат феновете

Вие имате ли идеи за дизайна на Tesla?

От момента, в който Tesla започна да произвежда електромобили, внушителна група дизайнери започна да се упражнява по темата как биха могли да изглеждат моделите на компанията на Илон Мъск.

Вие имате ли идеи за дизайна на Tesla?

Дори още когато не се знаеше как ще изглежда Model 3, предположенията за дизайна на достъпния електромобил бяха десетки. Сега идва ред на бъдещия Model Y – компактният електрически SUV на марката, но най-голямо внимание като че ли в близко бъдеще ще получи пикапът на Tesla, за когото не е потвърдено, че ще се казва Model P.

Вие имате ли идеи за дизайна на Tesla?

Естествено, следващото поколение на Roadster-а на Tesla също пали въображението на дизайнерите.

Вие имате ли идеи за дизайна на Tesla?

Много от създателите на рендърите се ограничават с оформление на предницата на моделите – за тях е достатъчно каква ще е физиономията на бъдещите електромобили. Други предлагат по-завършени разработки, а някои се опитват да развият дизайна на Model S и да го приложат към следващите модели.

Вие имате ли идеи за дизайна на Tesla?

Дори и да останат на етап идеи и хрумвания, тези скици показват, че технологичната революция на Tesla е успяла да развълнува хората, запалени по автомобили. Което също никак не е малко.

Снимки: BGR/Peiser Design, Devian Art, Cool Hunting, Yanko Design

0 от 500
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Striker ( преди 6 години )
    И сега са много добре. Идеи за дизайн винаги. Но още по-добре би било да се подобри батерията, заменяемостта и времето за зареждане и пробег. Но те там работят много усилено. Да му мислят Хауди, Мауди, СоцВаген и т.н. Днеска пак някаква новина, че на Бентли слагат скоростна кутия от Порше, майко мила! Тия ако могат ще изцуцат всичко, само и само да не дадат някой лев!:)))
  • #3
    1 rate up comment 2 rate down comment
    разбира се.. ( преди 6 години )
    че сме фенове..когато двигателите и автомобилите са страст,ръчната кутия е мания.не като хората дето хал хабер си нямат от техника,маже на таблета и се кефи че няма масло и вика я съм еко беее... хахаха
  • #2
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    свърши се тая - нафтата ще ви остане само за пиене на върлите фенове муахахахахахаха!!!!!
  • #1
    4 rate up comment 3 rate down comment
    разбира се ( преди 6 години )
    разбира се че имаме, отред в мястото а двигателя 2.0 дизел.батерията за градско.