IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 забавни спортни автомобила с изненадващо ниска цена

Удоволствието зад волана не винаги е свързано с много пари

Свикнали сме да приемаме, че спортните автомобили са скъпи, и това е съвсем в реда на нещата. Все пак те са създадени за удоволствие - както на очите, така и на вътрешните сетива, а удоволствието обикновено струва пари. Но на пазара има и достатъчно машини, които могат да ви предложат емоциите на спортна кола на цена, за която иначе бихте си взели нова малолитражка. Ето десет такива автомобила.

 

10 спортни машини на учудващо достъпна цена (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #7
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Келеш ( преди 6 години )
    Ако искаш резачка и нямаш пари, купуваш БМВ 330Д. Ако не е пълна скръб, върви дори без тунинг. След тунинга лепиш още 50 коня и 100 нютона към въртящия момент. Не можеш да изненадаш нито истинските чорбаджии, нито пайнерските кифли, но си върви добре и се кефиш.За толкоз пари - толкова.И да не се претрепете....
  • #6
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Не съм фен на немските коли, но Порше по принцип държат много стабилни цени. А 996 е най-недолюбваната от феновете и може да се купи много на сметка именно заради палачинките. Но е добре да се има предвид и че при препродажба също ще има проблеми. Иначе колата е качествена, просто сред феновете се води мегаиздънка и никой порше-фен я не ще.
  • #5
    15 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Странно как S2000 струва повече от порше, което ново е било двойно на цената на хондата???На това му викам аз обезценяване на немски кашон.А тойотата е направена да е евтина и достъпна и като нова, забавен автомобил за шофьори, а не спък немски дарак, който след 3 години струва 30 % от цената си.
  • #4
    2 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ами ей го на, чета ....Е36 - +20 години струва 14 000 евро,Порше - 20-тина години струва 10 000 евро,...ГТ86 - "излезе само преди няколко години" и струва 15 000 евроКръчма ми говори. Ай обясни сега как са изтарвали една нула и не е в евро ами в паундове.
  • #3
    6 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Те жълтите коли нови не струват 15-20 хил. евро, вие тука се пъните да ги изкарате много скъпи.
  • #2
    15 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Някой си е правил свободни съчинения по темата. Отворил е някой сайт и е гледал най-ниските цени. Само, че при най-ниските цени нещата са доста спорни за състоянието на колата. Много често, като отидеш на място виждаш неща, които не са писани в обявата и не са казани по телефона. Дори много често се случва на обявата да е една кола, а като отидеш да е друга. Даже с различен цвят. И почват оправдания, че колата отобявата докато дойда са е продали и е останала тази. Номера и чалъми на търгаши.
  • #1
    15 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тойота гт86 за 15 000 евро в добро състояние НЯМА! Всички около тази цена са удряни или са на много километри. Често и двете.Добра кола от този модел е към и около 20 000 евро. От около годино следя немското мобиле специално за този модел и съм наясно с нещата.Следя и за Мазда МХ5. Къде ги видяхте тези Мазди в отлично състояние за 7000 евро само да ми каже автора, че аз такива не намирам. Под 10 000 в добро състояние НЯМА! А за отлично над 12. Говоря за модела с големия мотор 2.0 и 160 к.с.