IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW загатна дизайна на новия си роудстър

Третото поколение на Z4 ще се появи на пазара догодина

BMW загатна дизайна на новия си роудстър

Компанията BMW използва страницата си във Facebook, за да покаже официално изображение на новия си концептуален роудстър. Предвестникът на възродения модел Z4 ще бъде представен по време на конкурса за дизайн, който ще се проведе през уикенда в Пебъл Бийч, Калифорния.

BMW загатна дизайна на новия си роудсър

Концептуалният автомобил ще трябва да даде представа как ще изглежда третото поколение на роудстъра, чиито продажби ще стартират най-вероятно през втората половина на 2018 г. Производството на възродения Z4 ще се осъществява в завода на Magna Steyr в Австрия.

Към момента моделът е известен като G29, като в неговата разработка участва и компанията Toyota. Тя ще предложи своя версия на автомобила във версия купе. За този автомобил японците ще възродят името Supra.

По предварителни данни, базовата версия на приемника на BMW Z4 ще получи 2,0-литров бензинов турбомотор, развиващ около 200 к.с. Роудстърът ще бъде оборудван и с по-мощни агрегати с 6 цилиндъра, които ще се предлагат в различни варианти на мощност. Най-вероятно ще има и хибридна модификация.

Снимка: BMW



 

Тагове: toyota supra bmw z4
0 от 500