IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen показа видео с новия си SUV

Премиерата на компактния T-Roc ще се състои на 23 август

Volkswagen показа видео с новия си SUV

Компанията Volkswagen показа видео с новия си компактен кросоувър T-Roc. Той ще се разположи под Tiguan в гамата на германския производител.

Volkswagen показа видео с новия си SUV

Информацията за кросоувъра засега е оскъдна, но е известно, че дължината му ще бъде 4321 мм, тоест колкото VW Golf. Височината на T-Roc ще е 1646 мм, което е с цели 100 мм повече от VW Polo, чиято основа използва. Обемът на багажника ще е около 400 литра.

Компактният всъдеход ще получи каросерия в два цвята, като и цифров панел и светодиодни главни светлини, които ще се предлагат като опция. В салона ще се появи и дисплей с диагонал 10 инча.

По предварителни данни, в гамата мотори ще попаднат бензинови агрегати с обем 1,0-1,8 литра и мощност от 105 до 190 к.с., както и дизели с обем 1,6 и 2,0 литра, развиващи от 115 до 150 с. Скоростни кутии са 6-степенна механична или 7-степенна роботизирана с два съединителя. По-късно ще излезе и „спортна” версия с 2,0-литров двигател с 300 к.с.

Официалната премиера на VW T-Roc е насрочена за 23 август, а пред публика кросоувърът ще бъде показан по време на автосалона във Фракфурт през септември. На пазара моделът ще трябва да се пребори за клиенти с Nissan Juke, Mazda CX-3 и Renault Captur.


Снимка и видео: Volkswagen

 

Тагове: volkswagen t-roc
0 от 500
  • #28
    0 rate up comment 3 rate down comment
    Гост ( преди 6 години )
    Не са пожелали да го покажат, че да коментираме. Споходи ме усмивка заради името. Нещо ми подсказва, че първо са искали да го кръстят Т-Рекс, но ги е досрамяло, давайки си сметка, че май повече ще му подхожа име на тревопасен динозавър, та са приели компромисното Т-Рок. Такава дума (така изписана) няма на немски и английски. Т-то отпред по скоро компрометира тезата че Рок е вероятно някакво име. Да си кажа правата, въобще не знам, що е то и изглежда това име на отива на тази кола.
  • #27
    3 rate up comment 0 rate down comment
    и какво.. ( преди 6 години )
    Ми да има и хора с по 2 висши и аз имам хах,ама синдрома Дошка явн ое заразен .Програмирана ви е тъпотията.Всички коли имат едни и други дефекти само иДiот може да го отрече.С едн исе живее други се ремонтират ,затоа се чете.Който не чете ,лае.За разлика от 1 во поколение Туран второто е железен разбирачо.Как я гледа *** пич...отвън,на картинка или ? хаха За разлика от теб ние си имаме и си ги харесваме и не пушат..но можем да си ги направим...карай си Фордакларъ и си пей.
  • #26
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    "На един приятел Пасат Б5-цата/купена чисто нова/ първата година през седмица беше в сервиза - на края на годината почти успяха да я вкарат в движение. "Мда, вервам ти. Как пък на тези, които познавам с нови от магазина, точно 7, моята също е оттам им няма нищо и до ден днешен. Нещо прекаляваш с висенето по форумите, четейки тъпотиите на Дошката...
  • #25
    0 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Какво да я търся аз я намерих програмираната смърт - пише си "цитат от форум". Хората са им яли колая на ФВ.
  • #24
    0 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Програмираната смърт е официална политика на ФВ от началото на 90-те години на миналия век. Примери: Голф 3 и 4, Пасат Б5, Туран и още уникални *** трошащи се през 15 минути. На един приятел Пасат Б5-цата/купена чисто нова/ първата година през седмица беше в сервиза - на края на годината почти успяха да я вкарат в движение.
  • #23
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Програмираната смърт я търси другаде, където гърмят беговете и автоматиците самоускоряват...
  • #22
    0 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Цитат от автофорум за ауди ТТ:"На връщане имах малък проблем. Оказа се, че бил класика във VAG жанра. Едно от жилата на скоростния лост излезе в най-голямата жега...""Иначе пълна тъпотия германска. И двете жила свързани към лоста с някакви тампончета от материал като гума за *** на молив. На жилото което беше излязло от лоста зегерката по-малка от металното ухо на жилото, та като сдаде багажа гумичката за *** лоста да си излезе свободно и безпроблемно. Прекрасен пример за програмирана смърт.
  • #21
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    тука май някой си води монолог за тия възхвалени немски таралясници
  • #20
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    "както и дизели с обем 1,6 и 2,0 литра, развиващи от 115 до 150 с."Значи сега след дизелгейт, когато екологичните норми се спазват, евентуално, изведнъж литровата мощност на прехвления немски Вгенов дизел нещо значително е паднала!:) Хаха, покарай двулитров дизел в Пасат с 240 кс и ела пиши пак как е паднала мощността. Това че тук са ентри лвл на дизеловите нищо не значи. По късно ще изкарат и модели с около 200кс
  • #19
    4 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Дими като комин. Замърсява със сажди въздуха и трови мен и теб. Дизаин като за пенсионер. Дай Боже всеки пенсионер да си купи нова кола. Чупи се като за световно. Това ми пречи. Интелигентни човече.