IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Престъплението на века: да задигнеш два улични стълба с Renault Twingo

Злосторникът се оказал пиян, дрогиран, без книжка и застраховка, и с откраднат бензин в резервоара

Престъплението на века: да задигнеш два улични стълба с Renault Twingo

Полицията в холанския град Лелистад спира за проверка марко старо Renault Twingo, което превозва върху покрива си два улични стълба за осветление. И открива доста любопитни факти за колата и нейния шофьор.

Обир по холандски – два улични стъбла, старо Renault, дрога и алкохол

Всъщност автомобилът първо е забелязан от други участници в пътното движение, които се обаждат в полицията, тъй като двата големи стълба създават реална опасност от инцидент. Служителите на реда реагират бързо и само след минути спират колата.

Оказва се, че водачът е с изтекла шофьорска книжка, колата не е минала на технически преглед и няма задължителната за Холандия застраховка. Освен това шофьорът е употребил алкохол и наркотици, а малко преди да бъде спрян, е заредил гориво от местна бензиностанция и си е тръгнал, без да плати.

Пред полицаите мъжът признал, че е откраднал двата стълба, но отказал да съобщи подробности. Съответно е пратен в ареста, където ще изчака, докато бъде изправен пред съдия. Във всички случаи, холандецът ще влезе в затвора, при това за немалко време.

Обир по холандски – два улични стъбла, старо Renault, дрога и алкохол

Полицията обаче се е заела сериозно със случая, тъй като се оказва, че в един момент от приедвижванито си старото Twingo е закъсало на пътя и е било теглено от още по-стар Citroen 2CV. А това означава, че крадецът най-вероятно е имал и съучастник.

Снимки: Facebook

Тагове: renault twingo
0 от 500