IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Щракнаха Audi Q8 без камуфлаж

Кросоувърът бе "хванат" по време на тестове в Германия

Щракнаха Audi Q8 без камуфлаж

Най-новият кросоувър на Audi - Q8, бе заснет по време на тестове в Германия, а снимката беше качена в интернет-форума AutoPareri.

Щракнаха Audi Q8 без камуфлаж

От изображението става ясно, че бъдещото Audi Q8, което ще се появи на пазара през 2018 г., ще се характеризира с LED-лента между стоповете, леко наклонен покрив, както и малки задни четвърт прозорци. Други акценти на кросоувъра са двойната изпускателна система, масивните алуминиеви джанти и стръмния заден прозорец.

Предполага се, че уникалният дизайн ще бъде пренесен и върху интериора. Това би означавало, че Q8 ще бъде оборудван със спортен волан и централна конзола с два дигитални дисплея.

Audi Q8 ще се произвежда върху най-новата платформа на Volkswagen Group-MLB, която се използва за Q7 и Bentley Bentayga. Освен платформата, моделите Q7 и Q8 ще споделят и един завод - този в Братислава.

Що се отнася до техническите показатели на бъдещия модел, се предполага, че Q8 ще се предлага с 2.0-литров TFSI четирицилиндров двигател, генериращ 252 к.с. и 370 Нм въртящ момент. Ще има и версия с 3,0-литров V6 бензинов мотор с 333 к.с. и 440 Нм. На по-късен етап трябва да излезе хибридна модификация, както и спортна версия - RS.

Снимка: Auto Pareri

Тагове: mlb audi q8 bentley bentayga q7
0 от 500