IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Идва и открита версия на Mercedes-Maybach 6

Премиерата ще е в Пебъл Бийч

Идва и открита версия на Mercedes-Maybach 6

Mercedes планира да представи кабрио версията на концептуалния Maybach 6, като сцена на премиерата ще е Конкурса за елегантност в Пебъл Бийч, който ще се проведе този месец.

Идва и открита версия на Mercedes-Maybach 6

Идеята е, че откритият вариант на впечатляващия електрически концепт с 2+2 места, задвижване 4х4 и мощност почти 750 конски сили, ще може, в серийната си версия, да е пазарен съперник на Rolls-Royce Dawn. Съответно, купето пък ще се бори с набиращия популярност Rolls-Royce Wraith.

Според източници от Mercedes, предполага се, че изработването на каросериите на бъдещата серийна версия на Maybach 6, ще бъде възложено на външна компания, за да получат клиентите максимално широки възможности за индивидуализиране на поръчания от тях автомобил.

Главният дизайнер на Mercedes Гордън Уагънър вече „подсказа” в Instagram за „изненадата”, която готви компанията това лято и показа скици на Maybach 6, който дебютира във Франкфурт през 2015 година.

Шоуто в Пебъл Бийч стартира на 17 август, като от BMW вече потвърдиха, че ще покажат концептуалния Z4, който ще покаже как ще изглежда серийния модел, разработван съвместно в Toyota.

0 от 500
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тва на Батман колата ли е? Само че е червенаНикога няма да я пуснат. Би било прекрасно, но се съмнявам. Това е твърде футуристично, против концепцията на Мерцедес, в частност Майбах.
  • #2
    9 rate up comment 5 rate down comment
    JDM_Mercedes ( преди 6 години )
    Как ми се иска, това от колажа да го пуснат, Ролса и Бентлито ще изглеждат, не особено добре до него, меко казано.Само с искането ще си остана обаче, и много други като мен.
  • #1
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    преди да отворя снимката мислих че е БМВ