IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mitsubishi кръстоса кросоувър с миниван

Новият модел на японците вероятно ще се казва Expander

Mitsubishi кръстоса кросоувър с миниван

Компанията Mitsubishi Motors анонсира напълно нов модел, който ще бъде официално представен пред публика в средата на август в Джакарта. Това ще бъде миниван с елементи на кросоувър, който най-вероятно ще носи името Expander ("Разширител").

Mitsubishi кръстоса кросоувър с миниван

Габаритите на автомобила са дължина от 4475 мм, широчина - 1750 мм и височина - 1700 мм. Японците са категорични, че този модел съчетава комфорт и универсалност на миниван с техническите характеристики и възможности на всъдеход.

Засега не се съощават подробности за оборудването на модела, като е известно само, че той ще разчита на 1,5-литров бензинов двигател, който ще може да се комбинира с 5-степенна механична скоростна кутия или с автомат с предавки. Клирънсът на автомобила ще бъде 205 мм.

Mitsubishi кръстоса кросоувър с миниван

Машината ще се произвежда в новия завод на Mitsubishi Motors в Индонезия, като продажбите ще стартират през есента на тази година.

Снимки: Mitsubishi Motors

0 от 500
  • #18
    0 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Много прюсове и минуси си наслагал бе ВАГи. Някой да не те е ядосал нещо душицо златна?Защо ставаш толкова нервен, като ти кажат стината? Съвсем ясно виждаме, че от 18 мнения 11 са твои. Повече от половината са и си ги декорирал с плюсове. Всички останали са с повече минуси. Дори и тези, които са на твое мнение. Даже не си ги и чел, а си слагал наред минуси на всичко, което не си писал ти. Доста интересен случай си за медицината и по-точно за псиxиaTpията.
  • #17
    2 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    На това момченце, т.е. момиченце (вчера го призна, като се нарече Дошовица) ВАГито са повечето мнения. Човек няма как да ги сбърка. Природната му тъпода струи от всеки негов пост.*** е и иска да го скрие, но няма начин. Простотията избива, като въшка на челото и всеки я вижда. Но нека не обръщаме внимание на това жалко същество! Не го заслужава!този модел , който изкарват Мицубиши е много свеж на фона на останалите сиви мини ванове. Смели дизайнерски решения, които ми допадат. Браво!
  • #16
    5 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ако това момче,което пише по няколко мнения едно след друго колко било грозно мицубиши и всички японски коли ако си мисли,че убеждава някой в това,което пише се лъже. И това манипулиране на гласуването също е детинска проява. Митсубиши традиционно правят красиви ванове и коли изобщо,винаги със спортно и модерно излъчване,а този миниван е още по-красив. Общо взето който иска грозен,безличен ван ширпотреба може да разгледа Фолксваген Туран.
  • #15
    2 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    RENAULT Espace вече се дегизира и за японския пазар, тия са като краста.
  • #14
    21 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Поредната японска гротеска!
  • #13
    2 rate up comment 15 rate down comment
    Русия ( преди 6 години )
    Не е много зле.
  • #12
    19 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Странна ширина, наистина. Дори в голфовия клас няма толкова тясна кола. Ако не е печатна грешка, тази кола е надоразумение. Поредното от Мицубиши. Особено след последния Лансер. Ужасна кола, провал!
  • #11
    22 rate up comment 4 rate down comment
    JEEP ( преди 6 години )
    Отврат!
  • #10
    21 rate up comment 4 rate down comment
    уплах ( преди 6 години )
    Ако на това викате красив дизайн,или сте бавно развиващи или марсианци или сте на 8 годинки или хапчетата не ви действат.Къде видяхте дизайн в това грозилище ?
  • #9
    3 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Дори задният капак и задната броня с тези интегрирани дифузъори са направени много дизайнерски,ама трябва човек да знае какво да гледа и да разбира какво да види.Най-лесно е да лепнеш един равен капак като на фолксваген туран колкото да не ти изпада багажа по пътя,но това не е дизайн,а само практическо решение.