IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-AMG продаде кола, която не може да се кара по пътя (ВИДЕО)

Канадец отказва да върне купето C 63 S, за което платил 85 000 долара

Mercedes-AMG продаде кола, която не може да се кара по пътя (ВИДЕО)

Канадският youtube-блогър Джефри Джонстън си купил Mercedes-AMG C 63 S, но се оказало, че няма право да го кара по обществените пътища, тъй като колата не е получила разрешение за експлоатация в Северна Америка. Сега компанията-производител си иска автомобила обратно, но клиетът отказва да я върне.

Mercedes-AMG продаде кола, която не може да се кара по пътя (ВИДЕО)

В блога си Джонстън разкрива, че си е поръчал машината още в началото на годината, като е платил малко над 85 000 долара за нея. Канадецът се надявал да получи купето в началого на лятото. Месец след поръчката от Mercedes му се обадили и му предложили срещу 10 долара да направят ъпгрейд на системите на автомобила.

Джонстън се съгласил незабавно и в началото на юли си получил колата. Само 48 часа след като я взел от автосалона, от компанията му се обадили и поискали да я върне незабавно. След консултация с адвокат, блогърът разбрал, че може да не връща машината, но няма право да я кара, докато не бъде завършена нейната сертификация.

За да излезе от ситуацията, дилърът предложил на Джонстън да му предостави роудстър AMG SL 63 докато автомобилът бъде легализиран. Блогърът коментира, че все още не е решил дали да приеме предложението, но е категоричен, че няма да върне своя AMG C 63 и ще го държи в гаража си.


Снимка и видео: Instagram, YouTube

 

Тагове: mercedes-amg c 63 s
0 от 500