IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на новото руско всъдеходно комби

LADA Vesta SW Cross Exclusive има клирънс от 203 мм

Първи снимки на новото руско всъдеходно комби

Първи снимки на новото руско всъдеходно комби LADA Vesta SW Cross Exclusive бяха публикувани от изданието RCI News. Топ-версията на LADA Vesta бе показана като концептуален модел преди 2 години, а това е нейният сериен вариант.

Първи снимки на новото руско всъдеходно комби

Габаритите на автомобила са дължина от 4424 мм, широчина – 1785 мм и височина 1588 мм. Разстоянието между двете оси достига 2635 мм. Клирънсът на комбито Vesta е увеличен до 203 мм.

Версията Exclusive е получила специален ярко-син цвят, който не се предлага за седана Vesta. Покривът и огледалата за заден ход са боядисани в черно, поставен е и допълнителен спойлер.

Първи снимки на новото руско всъдеходно комби

В интериора се залага на черна гланцирана пластмаса, кожа и алкантара. Воланът, на който е поставен емблема Exclusive, също е кожен, а праговете и педалите са метални.

Задвижването на автомобила става с 1,8-литров бензинов двигател, развиващ мощност от 122 к.с. Той работи в комбинация с 5-степенна механична скоростна кутия. При седана Vesta същият мотор се комбинира единствено с роботизирана трансмисия.

Първи снимки на новото руско всъдеходно комби

Продажбите на LADA Vesta SW Cross Exclusive ще стартират през есента, когато ще станат ясни и цените. Вече е известно, че това ще бъде най-скъпият автомобил в историята на модела.

Снимки: RCI News

Тагове: lada vesta
0 от 500
  • #21
    2 rate up comment 0 rate down comment
    До zzz ( преди 6 години )
    Прав си колега, един от малкото смислени коментари тук. Много ми хареса коментара на "разбирача", който казва, че след 5 години Дачиите ставали само да гледаш кокошки в тях. Да се чудиш да се смееш ли или да плачеш на глупостите му.
  • #20
    7 rate up comment 0 rate down comment
    zzz ( преди 6 години )
    Само разбирачи тука, дето не са карали нито нова Лада, нито нова Дачия... Де ги тия Дачии за по 3-4000 лв на по 6-7 години ? 10-годишните внос то Германия са по 4500 лв ... И на някой му се счупила служебната Дачия - ами карате ги служебните коли като за послесдно, вадите им душите, после не били здрави ...
  • #19
    16 rate up comment 2 rate down comment
    До долния ( преди 6 години )
    До долнияАма абсолютно нищо не ти се разбира каквото и да си написал. Явно не си си пил хапчетата и главата хич не те слуша.
  • #18
    5 rate up comment 14 rate down comment
    АХАХАХА ( преди 6 години )
    Мноу *** народец.Във Фау Ве ги боли фара че най-продаваната кола в Бг е Пасатор но Дачия са доволни че продават нови коли щото имат постъпления от тая работа.А за мачка п.чка спагети и минетос никой не му пука всеки гледа да печели.Кафеджииски клоуни сте вие и цялата Бг ко.ина!*** за зеле не става от вас!И си го знаете!
  • #17
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Гробищак ( преди 6 години )
    8-3 =5 Равносметката за 5 години дачийката излиза хилядарка на година плюс консуматива. Верно ходиха 100 пъти в сервиз ама гаранционно. Шефа вика не можем да си позволим да поддържаме такива кокошкарници без гаранцията
  • #16
    12 rate up comment 1 rate down comment
    Гробищак ( преди 6 години )
    За да се продава ладата трябва да бие сандерото по цена .а руснаците казали че ще е скъпа. Как стои пазара на нови коли в момента...освен няколкото частни бройки В нашата фирма вземаха 3 сандеро, приспада се ддс, води се разход- по малко данъци и дачийката излиза към 8 бона. Минаха 5 години гаранцията изтече (вече буквално стават само кокошки да гледаш в тях) и ще ги пускат в мобилето за по 3 бона.Новите 3 сандеро са вече в автопарка с регистрация
  • #15
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ладата щяша да разбива пазара....на кой свят живееш? кой е клоуна сега??а дачия е най продавана защото е най евтината -12.000 тоест 10.000 без ДДС зашото се купува 99% от бизнеса Ако гришата и китайците не бяха толкова алчни и бяха пуснали грейтуола на 11.000 гаранция шеше да е най продаваната марка. На бизнеса винаги му трябват коли - най евтините възможни
  • #14
    13 rate up comment 10 rate down comment
    хехе ( преди 6 години )
    Мноо ги разбирате нещата Дачия е най-продаваната кола в Бг-то ако пуснат тая лада ще разбие пазара в Бг.Заухави клоуни такива!
  • #13
    9 rate up comment 9 rate down comment
    ххх ( преди 6 години )
    ако я дават нова за 8,000 е ок. втора ръка на 3 години - 2,000. всичко отгоре е безумна ценаза дачия важи същото
  • #12
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Перфектна е за 5 бона!