IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi показа колко комфортно вози новото A8 (ВИДЕО)

Кофа с вода и цигара в салона разкриват още от качествата на лимузината

Audi показа колко комфортно вози новото A8 (ВИДЕО)

Компанията Audi продлъжава да разкрива особености и технически подобрения на новото поколение на седана си A8, чиято официална премиера се състоя на 11 юли. Този път немците демонстрираха нивото на комфорт, предлагано от автомобила по време на движение.

Audi показа колко комфортно вози новото A8 (ВИДЕО)

За целта помощ оказа Еди Синклеър – собственик на компания, предлагаща коли и шофьора за VIP-клиенти. Сред тях са холивудската звезда Джони Деп и един от основателите на Google – Лари Пейдж. Именно Синклеър бе помолен от Audi да участва в един екперимент, разделен на две части.

В първата върху капака на луксозния сездан бе поставена кофа с вода, като при движение в режим Comfort на предното стъкло паднаха едва няколко капки. При преминаване в режим Dynamic чашата се обърна още при влизането в първия завой, като целта беше да се покаже как Audi A8 бързо се превръща от комфортен в динамичен автомобил.

След това на предния панел в салона на лимузината бе поставена пурета, като по време на движението тя не се помръдна от мястото си. Тестът на Синклеър завърши с преместването му на задната седалка, като колата премина през селски път. В крайна сметка седанът получи само похвали за представянето си.


Снимка и видео: Audi

 

Тагове: audi a8
0 от 500
  • #19
    1 rate up comment 0 rate down comment
    ММ ( преди 6 години )
    Щеше да е коректно ако се виждаше и скоростомера при двата теста. ;)
  • #18
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ай сега вижте къде са Ситроен и къде са Ауди. Кво ми говорите за 1955г. сега сме 2017, Ситроен са 100 назад и 1000 вляво.
  • #17
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Jey leno ( преди 6 години )
    Абе,голем разбирач,няма що хидравлично-пневматично,дрън,дрън
  • #16
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ауди комфорт- най- краткият виц .М/у другото Гьобелс сигурно би бил много вдъхновен от пропагандата във сайта.За ауди само + или нищо....
  • #15
    6 rate up comment 1 rate down comment
    алоу ауди? ( преди 6 години )
    Какво казваш е на Ситроена ?....Хидравлично,пневматично- имаш ли си идея за какво става въпрос???
  • #14
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    На ситроена е хидро- пневматично за твое сведение....Сверите (които са амортисьорите в случая са със газ ,а системата е с масло LHM (ако не ме ме лъже паметта).Което хич не оправдава Ауди ,че никога не са си имали идея за комфортно возене.В you tube е пълно с клипове ,за който е заинтересуван...
  • #13
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    На ситроена е хидравлично бе идеоte...
  • #12
    6 rate up comment 9 rate down comment
    Citroen Ds 19 ( преди 6 години )
    Когато преди 15тина година ауди направи пневматично окачване за осмата си серия в централата им пристигнаха доста поздравителни картички от фенове,които ги " приветстваха" с ,"добре дошли ауди в 21 век" със снимка на Ситроен Дс от 1955 г.Незнам какво може повече да се изкоментира за "премиум марката"...
  • #11
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Русия ( преди 6 години )
    Е как може на такъв път да се изпробва и да се хвалят?
  • #10
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Радев ( преди 6 години )
    Вари го, печи го, аудито никога няма да достигне комфорта на возене и шумоизолацията на S-класата.Да не говорим за звука при затварянето на вратите, който както знаем от време оно трябва да е като на стогодишен швейцарски трезор - това е белег за висш комфорт. Иначе спор няма - колата изглежда добре.