IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-велики коли на Америка

Без тези машини автомобилният свят нямаше да бъде същият

Американците са дали на света мощни V8 двигатели, muscle cars, луксозни седани, както и огромни купета и кабриолети. Затова и е наистина много трудно да отделиш само 10 автомобила, но все пак нека опитаме.


10-те най-велики американски автомобила (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #10
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Фена ( преди 2 години )
    А Dodge Viper къде го забравихте
  • #9
    1 rate up comment 0 rate down comment
    До #4 ( преди 2 години )
    Нямаш никаква представа от темата! По-добре не коментирай неподготвен :D
  • #8
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Извинявам се! пиша Вайпър, имам предвид Корвет...ама то е все тая
  • #7
    7 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    ..докарали им някаква пластмасова форма. Аmериканските коли са НЕСРАВНИМИ спрямо немските по качество на изработка и вложени материали, говоря най вече за спортни версии и модели. Когато видиш едно Porsche 911 и разбираш защо е скъпо. Когато видиш кола като този Вайпър разбираш защо е евтина.
  • #6
    7 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    НАскоро гледах един такъв Вайпър в българия само че черен, ама добре го разгледах. Беше с калифорнийски номер. Трябва да ви кажа че американските коли са пълна бутавория, всичко е докарано да там да има някаква внушителна визия, обаче като се вгледаш по внимателно и ти става ясно. Отзад събрани 4 големи ауспуха в средата от мотора излизат 2 нормални тръби, Спирачките евтини дисковете не са перфорирани и не са големи. пласмасите вътре са като от кфочка за кисело мляко, стоповете имитации на LED..
  • #5
    11 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Руснаците са жалка нация, да твърдиш че сами са спечелили втората световна е признак на нисък интелект. Колите са супер, руснака 2018 година все още неможе да произведе автомобил
  • #4
    11 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Прочетох това:Един от автомобилите със сериозен принос за спечелването на Втората световна война е именно Willys MB.и изпаднах в потрес! ВСВ драги ми смехурковци нито е спечелена от хАмериканците и още по-малко от някакво джиПче с доста посредствени проходими възможности. ВСВ беше спечелена от руснаците от танкове, авиация и най-вече от последния ход на войната, когато бяха включени Катюшите! Най-голям принос, като военна техника имат Як-9, Ил-2, Т-34 и Катюша.Факт!
  • #3
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Забравили сте две бесни коли.Додж Вайпър и Кристин-плимут фюри червен купе.В момента в САЩ има няколко стотин такива.И някои собственици твърдят ,че тя наистина ревнува когато приятелките или жените им са наоколо.Най-малкото не искат да запалят;)
  • #2
    12 rate up comment 10 rate down comment
    Русия ( преди 6 години )
    Естествено задължително не сте пропуснали да пропагандирате пак Тислата нищо,че тя не е произведена там(все още ,въпреки "грандиозните им заводи с масово припадащи работници).Браво бе , без нито един пикап. А те са добри.
  • #1
    19 rate up comment 3 rate down comment
    Браво ( преди 6 години )
    Отлична статия! Интересно е отсъствието на Dodge Viper, дълги години с най-големият двигател в автомобилостроенето.