IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

362 000 лева за новия GT-R Nismo

Най-мощният сериен Nissan в историята вече се продава и в България

362 000 лева за новия GT-R Nismo

Най-мощният сериен Nissan в историята вече се продава официално и в България. Новият GT-R NISMO идва с доработки от придворното тунинг ателие на японците, които увеличава конете му до точно 600.

Задвижването идва от познатия 3.8-литров V6 мотор с две турбини, който се изработва ръчно и в стерилна среда от един от петте "такуми" - утвърдени майстори във фабриката за двигатели на Nissan.

362 000 лева за новия GT-R Nismo

NISMO версията разчита на два големи компресора, взети от GT3 състезанията, и на специална подсилена 6-степенна автоматична трансмисия.

Освен най-мощният, това е и най-скъпият сериен Nissan, с цена 361 900  лева.

Верни на обичая си всяка година да променят нещо по GT-R, японците са освежили предницата на модела за 2017 и са променили бронята, която вече се изработва изцяло от въглероден композит за икономия на тегло. Решетката е разширена, има и дребни корекции в задната част, благодарение на които този GT-R има най-голямата сила на притискане от всички серийни модели на Nissan.

362 000 лева за новия GT-R Nismo

Другата забележима промяна е в интериора, където таблото, воланът и централната конзола са облизцовани в кожа и алкантара. Седалките Recaro също са специални за този модел и се изработват от въглероден композит.
 

Тагове: nissan gt-r nismo
0 от 500
  • #23
    3 rate up comment 3 rate down comment
    KLASIKA ( преди 6 години )
    Тотално сдухан дизайн,въпреки,че е гениален спортист!Форд Фокус зарязаха този дизайн тип: Ню ейвдж" преди 15 години!!!Ще предложа дизайн https://imageshack.com/i/poA3gcCpj от преди 17 години който е гениален,ще го върна към корените преобразен като Нисан Скайлайн,но тотално страховито преработен и еталон забъдещето!!!!!!!!
  • #22
    5 rate up comment 8 rate down comment
    ФАКТ! ( преди 6 години )
    Мощен двигател ниско тегло.Голямата работа та тва се знае още от 1920.Нищо не са измислили.Волан от Рено клио РС Бордкомп от Рено клио РС Спирачки брембо от Рено Клио РС.Сори пичове ама тва не струва 362 000 лева може и да е мощно но с допотопни части не можеш да искаш много пари!
  • #21
    10 rate up comment 3 rate down comment
    нисмо ( преди 6 години )
    Това е велика кола.Безспорен факт.Дали е по-добра от Порше - надали.Но от Порше се страхуват от нея!А Порше не се страхуват от всеки!Годзила е фактор !Другото е неразбиране и онанизъм .
  • #20
    9 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ако имаш 362 бона за Нисан, ще имаш и 470 бона за Порше!Във втория случай поне ще знаеш, че караш истински спортен автомобил с традиции, който запазва цената си десетилетия, а след половин век ще струва повече, отколкото е струвал като нов!
  • #19
    7 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    390 000лв струва Трошето голо, като пушка. Пусни си конфигоратора и ще видиш колко ще ти излезе Троше с екстрите на върховият модел на Годзила. Сумата надхвърля 470 000 лв. Да дадеш толкова пари за Троше и Годзилата да се подиграва с теб е леко притеснително не мислиш ли? В тубата има доста клипове по въпроса. И друго да ти кажа. Годзилата е хипер кар, защото носи на зверски тунинг. Можеш спокойно да е направиш над 1000 к.с. без да се притесняваш, а Трошето е изцедено. Правиш ли разлика
  • #18
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    За тия пари да бяха сложили волан не от клио , а от F1 и навигацията пак от клио, а трябваше да е с холограма. Иначе е с брутален двигател и трансмисия
  • #17
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Дедо ви ( преди 6 години )
    Бабо, я прочети ти какво е турбокомпресор :D
  • #16
    10 rate up comment 9 rate down comment
    turbo ( преди 6 години )
    Кой нормален човек ще даде 362 000лв за Нисан,когато новото Turbo S струва 390 000лв???? Само болни фенове на японските коли могат да го направят това...Порша го сцепва от всякъде..техника,визия..Да не намесваме новото GT 2 щото нещата стават мноого грозни..
  • #15
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Баба Ви ( преди 6 години )
    До автора : две турбини ли има или два компресора ? Прочетете първо малко и после пишете.
  • #14
    9 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Годзилата си хапва Трошенцата за закуска.