IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Розберг затрил световната купа

Германецът я дал назаем на организаторите на фестивала в Гуудууд

Розберг затрил световната купа

Световният шампион във Формула 1 Нико Розберг призна, че тази година за кратко е загубил купата, която получи в края на 2016 за световната си титла.

Розберг загубил световната купа

Нико сложи край на кариерата си броени дни, след като взе титлата, а сега е посланик на Mercedes, като в сряда гостува на шоуто на Формула 1 в Лондон, което даде сериозни надежди на феновете, че британската столица може в близко бъдеще да приеме кръг от сериите.

Купата на ФИА за световната титла във Формула 1 е внушително произведение на изкуството, изработено от злато и сребро и носи подписите на всички предходни световни шампиони.

„Тази купа е много специална за мен – призна германецът. – Но заради нея преживях ужасни моменти, тъй като я пратихме на Фестивала на скоростта в Гуудууд и се оказа, че въпреки високото ниво на сигурност, купата се е загубила.

„Нямаше я пет дни, някъде се беше загубила. Тя означава толкова много за мен. Беше много напрегнато, но накрая ми я върнаха. Загубили са я докато са я транспортирали!”

Розберг забавлява публиката на площад „Трафалгар” в Лондон и обяви, че утре ще гледа тенис на „Уимбълдън”, а в неделя заминава за Силициевата долина в Щатите на „пътуване за вдъхновение”, както го нарече пилотът.

Тагове: mercedes
0 от 500
  • #2
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Много слабо ме интересува какво се случва с най-измисления шампион от Ф1!
  • #1
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Това само в германия може да стане подобна купа с такива размери да ти е "изгубят" и после да ти е върнат. Я по-добре този лъжец да каже за колко пари си откупи "изгубената" купа и да не ни хвърля по върбите с тези елементарни лъжи.