IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

"Армеец" удължава срока за завеждане на щети от градушката

Потърпевшите от бедствието могат да регистрират щетата си до 31 юли

След проливните дъждове и градушки в началото на месеца, за улеснение на своите клиенти, застрахователно акционерно дружество „Армеец“ удължи срока за регистрация на щети върху недвижимо имущество и автомобили. Вместо досега установения период, ЗАД „Армеец“ ще приема регистрации на щети от клиентите си до 31 юли включително.



За завеждане на щета на моторно превозно средство, застрахователят напомня, че клиентите трябва да представят лична карта, документ за собственост на МПС, застрахователна полица, която да е валидна за периода, в който са нанесени щетите, както и попълнен формуляр “Уведомление за щета“. Той може да се изтегли и от уебсайта на дружеството.

При нужда от съдействие или за повече информация, от ЗАД „Армеец“ съветват клиентите да се свържат с денонощния контактен център на телефон 0700 1 39 39, да пишат на електронната поща office@armeec.bg или да проверят състоянието на щетата си онлайн  чрез услугата „Проверка за състояние на щета“. .