IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Искате ли колата на Том Круз за 5 000 евро?

Прословутата Kia C'ееd, която звездите тестваха в стария Top Gear, се продава за изненадващо скромна сума

Искате ли колата на Том Круз за 5 000 евро?

Колите на кинозвездите рядко стигат до вторичния пазар и обикновено се продават за шестцифрени суми. Но тъкмо в този момент в Англия се продава автомобил, зад чийто волан са били Том Круз и Камерън Диас - а исканата цена е едва 5000 евро.

Искате ли колата на Том Круз за 5 000 евро?

Това впрочем не е всичко: освен Крус и Диас, тази употребявана Kia Cee'd е била карана от рок легендата Алис Купър, комика Роуън Аткинсън, китариста на Guns n' Roses Слаш, актьорите Майкъл Фасбендер, Бенедикт Къмбърбач и Хю Джакман, а Ерик Клептън е включвал китарата си в аудиосистемата й.

Вероятно вече сте се досетили, че тази Kia с толкова богата биография е всъщност един от автомобилите, ползвани от стария Top Gear за рубриката "Звезда в кола на разумна цена" (Star in a Reasonably Priced Car). C'eed беше на въоръжение в рубриката от 2010 до 2013.

Сега автомобилът е обявен за продан в британския сайт Auto Trader за 4 500 лири (около 5080 евро), и гарантира "пълна сервизна история". Колата още си е със състезателните седалки Corbeau и състезателните колани, с които бе оборудвана за пистата на Top Gear. При това положение относително ниската й цена е изненадваща - дори и като отчетем, че три години е била тормозена по пистите от знаменитости, които не винаги са били особено сръчни шофьори.
 

Тагове: top gear
0 от 500