IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Когато се забъркаш с неправилния съперник на магистралата (ВИДЕО)

Шофьор на Porsche 911 не можа да повярва какво му причини старо Audi Avant RS4

Когато се забъркаш с неправилния съперник на магистралата (ВИДЕО)

Водачите на спортни коли, особено с по-гояма мощност, често се чувстват като господари на пътя. Това важи и за Германия, където част от магистралите нямат ограничения на скоростта.

Когато се забъркаш с неправилния съперник на магистралата (ВИДЕО)

Един такъв шофьор реши да се прави на състезател зад волана на Porsche 911, като първият задминат от него автомобил бе старо Audi Avant RS4. Неговият спътник дори снима случващото се, а видеото по-късно бе качено в YouTube.

Возещите се в спортната кола обаче останаха безкрайно изненадани от това, което се случи след малко. Водачът на Audi-то даде газ, с лекота изпревари спортната кола и всички опити да бъде настигнат се оказаха неуспешни.
 


По-късно се оказа, че комбито все пак е доработено от своя собственик, като неговият 2,7-литров V6 двигател е напомпан до внушителните 600 к.с. И дори Porsche 911 няма шанс срещу такава мощност на магистралата.

Снимка и видео: YouTube

 

Тагове: porsche 911 audi avant rs4
0 от 500
  • #26
    8 rate up comment 10 rate down comment
    Дошо ( преди 6 години )
    Едното строше надкарало другото и балъка вътре дето наброил над 100к евро "статус" пари не можа да си намери място!Типична ситуация за ваг.
  • #25
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Агент 007 ( преди 6 години )
    Абсолютно нагласено клипче. Познават се и са решили да си спретнат нещо такова с което да шашнат останалите. И Поршето не го настъпва до дупка, а съвсем ясно се чува, че отпуща газта. Не казвам, че Аудито, ако му е направен тунинг няма да е по-бързо, както има тунинговани Трабанчета, които също ще му разкажат играта, но подобни видеота, които се мъчат да правят сензация са смешни.
  • #24
    8 rate up comment 4 rate down comment
    До Roadrunner ( преди 6 години )
    Ти обаче верно си си повярвал, че като си си купил ново Порше и си невероятен.Много хора в БГ залагат на показността и искат на всяка цена да покажат на всички останали, че имат пари. А замислил ли си се, че има също така хора, които целят точно обратното, т.е. имат пари за ново Порше, но умишлено не си го купуват. Хайде сега опитай се да познаеш защо?
  • #23
    19 rate up comment 0 rate down comment
    до Triforce ( преди 6 години )
    Тук трябва да се съглася!Когато съм със служебната колица всичко е ОК и спокойно около мен.Когато излезна да покарам другата (не искам да се обяснявам, но за целта на това, което се опитвам да кажа ще спомена само, че е спортна и нова) и изведнъж попадам във Fast&Furious - всеки около мен се чувства длъжен да потегли с 5000 оборота на светофара, да ме догони, да ми се покаже с ква бърза кола е и т.н.. Дразнещото е, че повечето са с някакви пушещи бараки, а аз искам просто да ида за кафе...
  • #22
    7 rate up comment 11 rate down comment
    пена ( преди 6 години )
    Тва очевидно е фейк...
  • #21
    19 rate up comment 1 rate down comment
    Triforce ( преди 6 години )
    Карам BMW F10 с 4х4 и го карам доста внимателно. Често ме изпреварват разни стари коли, които са на ръба пред разпад. Няма лошо - аз съм си купил колата да ме вози, а той си е купил кочинката да и дава газ. Всеки според джоба и начина на живот. Всеки е добре дошъл да ме изпревари, само да не ми създава ситуации на пътя и да не го присърбяват задните части. Все по-често виждам кочинки настъпани до дупката и улегнали (има и млади) шофьори с хубави коли да си карат спокойно и за кеф.
  • #20
    14 rate up comment 0 rate down comment
    Triforce ( преди 6 години )
    Защо спорите? Един си купува кола за 200 бона и след малко друг го изпреварва с кола за 20. В крайна сметка зависи кой какво купува и за какво ще го ползва. Аз лично като дете много харесвах Порше, но в момента не съм сигурен дали бих си купил. Просто ми е някаква мъничка такава...Но да си купиш ново Порше за кеф си е кеф, спор няма! А това, че винаги има по-бърз от теб - винаги ще има. Това също е безспорно. Остава да решите за какво си купувате даден автомобил - да се гоните или за кеф?
  • #19
    23 rate up comment 4 rate down comment
    zoom in ( преди 6 години )
    ... или обясняваш, че си взел Поршето да ти е комфортно и лъскаво, и престижно, в случаите, когато те изпревари доработена баничарка :)
  • #18
    22 rate up comment 4 rate down comment
    zoom in ( преди 6 години )
    "Като дам 100 000 за кола, е не защото си мисля, че е най-бързата. А защото да покажа, че мога да ги дам. "ъхъ повервах ти :)Точно щото не искаш да си бърз и за това си взел Порше нали ?!? :)
  • #17
    17 rate up comment 5 rate down comment
    Щирлиц ( преди 6 години )
    Нормалният човек няма да се възхити на някого,който фучи със скъпа кола,нито ще му дреме дали и кой *** го е изпреварил със 200.Стига да не го е засякъл,бързайки за никъде.Обичам да дразня разни скъпи пръчки,тръгвайки преди тях на светофара-после има едно напъване,един смях пада-изобщо кеф голям.