IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW патентова дизайна на новото X2

Серийната версия на крос-купето ще излезе на пазара догодина

BMW патентова дизайна на новото X2

Снимки на патентни скици на новото крос-купе на BMW – X2, се появиха в интернет-пространството. Както се очаква, премиерата на автомобила ще се състои на автосалона във Франкфурт, а продажбите му ще стартират в началото на 2018 г.

BMW патентова дизайна на новото X2

Вече може да се каже, че серийният вариант ще бъде доста по-умерен от показания през миналата година прототип BMW X2 Concept. Ако се съди по скиците, моделът няма да бъде толкова агресивен като концепта, който правеше впечателние с „хищните” фарове, тясната задна оптика и броните с огромни въздухозаборници.

Технически новото X2 ще бъде идентично с последната генерация на кросоувъра X1, която е изградена на платформата с предно предаване UKL. В това мяма никаква изненада, тъй като баварците ползват този подход и при останалите си кросоувъри – X6 е крос-версия на X5, а X4 представлява едно по-спортно X3.

BMW патентова дизайна на новото X2

Гамата двигатели също ще бъде унифицирана. Както BMW X1, така и X2 ще получи 3-и и 4-цилиндрови бензинови двигатели, развиващи мощност от 116 до 231 к.с. По-слабите мотори и ниски нива на оборудване ще бъдат с предно предаване, а топ-версиите – със система за задвижване на четирите колела xDrive.

Снимки: Auto.Mail
 

Тагове: bmw x1 bmw x2
0 от 500