IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Great Wall е готов с поредния си нов модел

Кросоувърът Haval H4S излиза на пазара в родината си

Great Wall е готов с поредния си нов модел

Първи снимки на новия компактен кросоувър на компанията Great Wall - Haval H4S, се появиха в китайските медии. Очаква се автомобилът да стъпи на пазара в страната до края годината, съобщава Carnewschina.

Great Wall е готов с поредния си нов модел

Според информациите, Great Wall Haval H4S представлява по-достъпна версия на премиум-модела Wey 02. Автомобилът е съхранил елегантния си дизайн, като се отличава по формата на оптиката си, както и по решетката на радиатора.

Размерите на автомобила са дължина от 4470 мм, широчина - 1857 мм и височина - 1683 мм. Разстоянието между двете оси е 2680 мм. Теглото на автомобила е 1615 кг. Интериорът на кросоувъра засега остава тайна, но се очаква в него да има виртуален приборен панел и голям 12,3-инчов сензорен дисплей. Като опции ще се предлагат климатик и загряване на седалките.

Great Wall е готов с поредния си нов модел

Новият Great Wall Haval H4S ще се задвижва от 1,5-литров турбомотор с мощност 166 к.с., който е комбиниран със 7-степенна автоматична скоростна кутия с 2 съединителя. На по-късен етап ще излезе и хибридна модификация. Ще има версии както само с предно предаване, така и със система за задвижване на четирите колела.

Снимки: Carnewschina

Тагове: great wall suv haval h4s
0 от 500