IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Полицията в Австрия се обзаведе с Porsche 911 (ВИДЕО)

Спортното купе с 370 к.с. ще патрулира по магистралите

Полицията в Австрия се обзаведе с Porsche 911 (ВИДЕО)

Автопаркът на правоохранителните органи в Австрия бе попълен с Porsche 911 Carrera, развиващо 370 к.с. Купето ще патрулира по скоростните магистрали в страната, похвалиха се от местната полиция.

Полицията в Австрия се обзаведе с Porsche 911 (ВИДЕО)

Автомобилът е боядисан в официалните цветове на силите на реда в страната - сребристо, синьо и червено, като е получил специално оборудване, както и сигнална лампа. Машината ще бъде на служба до октомври тази година, като ще се използва за задържане на нарушители на ограниченията на скоростта.

Porsche 911 Carrera е оборудвано с 3,0-литров двигател с 6 цилиндъра, развиващ 370 к.с. и 450 Нм въртящ момент. Моторът работи с 6-степенна механична скоростна кутия или със 7-степенен "робот" с два съединителя. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 3,3 секунди.

"Сътрудничеството ни с полицията има дългогодишни традиции. През 60-те и 70-те година на миналия век можеше често да видите автомобили Porsche на служба в германската и австрийската полиции, както и във френската жандармерия", коментира шефът на австрийското представителство на марката Хелмут Егер.

Снимка и видео: Porsche
 

Тагове: porsche 911 carrera
0 от 500
  • #5
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Българското Порше беше Карера 996 кабрио.Само че не е купувано а конфискувано на митницата!Така че данъкоплатеца не го е плащал.А Австрииската полиция първо има парите второ самият основател Фердинанд Порше е австриец.Нещи като италианците с техните ферарита и ламбота на служба в полицията
  • #4
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Облечен фаджия ( преди 6 години )
    До 3Ами то в София още преди 10-на години имаше едно полицейско порше (карера, ако не се лъжа), така че кой от кого се учи? ;))Нещо обаче не съм го засичал напоследък, не знам дали е още на служба.
  • #3
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    така се харчат кинти на данъкоплатеца наште да ги командироват на обмяна на опит кви са тия корейски патрулки за 100 хилки с двигател 1.4 по добре да купуват поршета ламборгинита ферарита макларен да има с кого да правим гонки до морето
  • #2
    15 rate up comment 1 rate down comment
    6 ( преди 6 години )
    Абе ако ми до дадат,няма го върнем,нищо че е ваг
  • #1
    1 rate up comment 17 rate down comment
    Облечен фаджия ( преди 6 години )
    Щом е ВАГ не ми го хвали. :))