IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault направи „народен” пикап

Версията Duster Oroch Express е предназначена за Южна Америка

Renault направи „народен” пикап

Компанията Renault представи нова версия на пикапа си Duster Oroch, която ще се продава в Южна Америка. Това е най-бюджетната и опростена модификация на модела – Express, като нейната цел е постигане на възможно най-ниска цена.

Renault направи „народен” пикап

От „нормалния” пикап този автомобил се отличава по евтината пластмаса по каросерията, както и по липсата на каквито и да е екстри. В оборудването на машината влизат усилвател на волана и две въздушни възглавници. Климатикът, аудиосистемата и всичко останало се доплащат.

Renault направи „народен” пикап

Въпреки липсата на каквото и да е допълнително оборудване товароподемността на пикапа се е увеличила до 680 кг. При стандартния модел тя е 650 кг.

Версията Express ще се предлага единствено с 1,6-литров бензинов мотор с мощност 118 к.с., комбиниран с механична скоростна кутия. Пикапът е само с ппредно предаване.

Renault направи „народен” пикап

Цените на автомобила в Бразилия стартират от 20 000 долара. За сравнение, с най-ниското ниво на оборудване пикапът Duster Oroch досега се предлагаше за 22 000 долара.

Снимки: Renault

Тагове: renault duster oroch
0 от 500
  • #2
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Ммм ( преди 6 години )
    Ти просто къртиш с глупави разсъждения и изводи и нямаш никаква представа за пазар и търсене. А ко мислиш,че се търсят само S класи и Ауди и БМВ си в грешното измерение на планетата. Ало, Космос слез на Земя-та.
  • #1
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    nedorazymenieto reno otdavna e v klasa na tata, lada i moskvi4!