IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво прави Bugatti Chiron на „Нюрбургринг”? (ВИДЕО)

Подготовка за рекорд на трасето или изпробване на нова версия

Какво прави Bugatti Chiron на „Нюрбургринг”? (ВИДЕО)

В интернет-пространството се появи видео с новото Bugatti Chiron, което върти обиколки на Северната дъга на пистата „Нюрбургринг”.

Какво прави Bugatti Chiron на „Нюрбургринг”? (ВИДЕО)

Изненадващият ход на компанията-производител породи много въпроси, тъй като хиперколата е напълно готова и първите бройки от нея вече се доставят на клиентите. Освен това почти целият тираж на автомобила е разпродаден, така че промени едва ли могат тепърва да се правят.

Появиха се няколко версии, като основната е, че Bugatti вече тества екстремна версия на Chiron – подобна на модификацията Super Sport, която се предлагаше за предшественика Veyron. Само че забелязаният на пистата прототип почти не се отличава (освен по оптиката) от машината, която се доставя на клиентите.

Има и друго предположение – част от клиентите на Bugatti, са поискали от ръководството на компанията Chiron да постави нов рекорд на Северната дъга, като това трябва да се случи през 2018 г. И затова купето в момента преминава подготвителни тестове.


Снимка и видео: YouTube

 

Тагове: bugatti chiron
0 от 500
  • #12
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тестват нови гуми на Мишелин за скорости над 450 км/ч.Старите им гуми не можели да издържат на такива скорости и затова още не са тествали колата за максимална скорост.След тестовете сигурно ще се пробват да бият рекорда за скорост.
  • #11
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Предполагам, че правят изпитания на нещо. Надали Bugatti ще тръгнат да поставят рекорди на ринга - не защото не могат а защото не е необходимо.Вижте Veyron който е проектран преди 15 години, производството му започва преди 12 и въпреки безбройните заявки за "убиец на Veyron" остава ненадминат и до ден днешен.Chiron ще има същата съдба :)
  • #10
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Няма как такъв супер луксозен автомобил да не тежи въпреки карбона. Това не ви е special edition на renault-nissan (например) дето са му махнали седалките и климатика и ненам си какво още за да запише някакво смислено време на тази писта.Бъдете сигурни, че този автомобил умее много добре нещата както на писта така и на магистралата, така и в града а и разбира се пред кафенето.Това е кола чиато стойност се увеличава във времето и след години оригиналната цена ще ни се струва скромна.
  • #9
    0 rate up comment 9 rate down comment
    До: до max ( преди 6 години )
    А ти скоро че се изненадаш какъв *** е това е това, и че нема шанс на писта ...
  • #8
    1 rate up comment 10 rate down comment
    Дидо ( преди 6 години )
    Тоа пет тонен ковчег, мое да напраи рекорд, единствено ако не съществуват никакви други коли! :)))) .. тва е такъв *** че не знам с кой акъл си го купуват хората. Секундата в която *** се престрашат да пуснат Кьонигсег на Ринга, и Чирон че отлети на майната си :)) ... и въобще кой нормален човек кръщава колата си на жиголо което всъщност е мъжка пу.тка ??? :) хахаха мен би ме било срам да я карам!
  • #7
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Никой не плюе.Просто кола с такава мощност и тегло е изключително трудна за управление на гадна писта като Нюрбургринг.С Вейрон не успяха да направят сериозно време,дано с Широн успеят.Ще е приятна изненада.Кьонигсег също се опита,но знаем резултата.Единствения хиперкар,който направи рекорд на Ринга е Порше 918,което само потвърждава правилото.Дано и Бугати да направят нещо сериозно.Ще е интересно да се види.
  • #6
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Хаха, плюете сега още като не е ясно за какво става въпрос, щото после като стане ясно няма да можете да плюете.
  • #5
    7 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ако изправят завоите на Нюрбургринг завоите, може и да има добър резултат. Писта със завои просто забрави!
  • #4
    10 rate up comment 3 rate down comment
    VW ( преди 6 години )
    VAG - Brother
  • #3
    27 rate up comment 5 rate down comment
    до max ( преди 6 години )
    Скоро ще бъдеш изненадан,колко много СТАВА за писта!