IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Volkswagen Arteon блесна в София

Впечатляващо шоу представи най-авангардния модел на германците

Новият Volkswagen Arteon блесна в София

С впечанляващо шоу в София бе представен най-авангардният и най-красив модел на Volkswagen - Arteon. Автомобилът ще заеме място над Passat в гамата на германската марка, като заменя пратения в историята Passat CC.

Новият Volkswagen Arteon блесна в София

Новият Arteon представлява комбинация между класически спортен автомобил и елегантен фастбек с голямо вътрешно пространство (обемът на багажника достига 563 литра). От Volkswagen го позиционират като модерно Gran Tourismo, предназначено за бизнес-елита.

Автомобилът е изграден на модулната платформа MQB, като разполага с най-модерните системи за безопасност и асистенти на шофьора. В салона е поставен 9,2-инчов сензорен дисплей, оборудван със система за управление с помощта на жестове.

За модела са достъпни 6 двигателя, развиващи между 150 и 280 к.с., като всички те могат да се кобинират с автоматичната трансмисия с два съединителя DSG. Най-мощните бензинови и дизелови версии разполагат със система за задвижване на четирите колела 4MOTION,

Цените на автомобила за България ще стартират от 60 000 лв., съобщиха от компанията-вносител.

Снимки: Volkswagen

Тагове: volkswagen arteon
0 от 500