IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Оцениха купето Audi RS5 Coupe на 80 900 евро

Продажбите на спортния модел в Европа стартираха

Оцениха купето Audi RS5 Coupe на 80 900 евро

Европейските дилъри на Audi започат официални продажби на спортното купе RS5 Coupe. Цените на развиващия 450 к.с. автомобил на Стария континент стартират от 80 900 евро, съощиха от компанията.

Оцениха купето Audi RS5 Coupe на 80 900 евро

Под капака на машината е поставен един от най-новите двигатели на производителя от Инголщад - 2.9 TFSI V6 туин-турбо, който е разработен съвместно със специалистите от Porsche. Мощността от 450 к.с. е комбинирана с въртящ момент от 600 Нм.

Тези показатели позволяват на автомобила да ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,9 секунди. Електронният ограничител се задейства при скорост от 250 км/ч, но за купето се предлага като опция пакет RS Dynamic Package. С него колата развива 280 км/ч.

Оцениха купето Audi RS5 Coupe на 80 900 евро

Двигателят на Audi RS5 Coupe работи в комбинация с 8-степенна автоматична трансчисия и стандартна система за задвижване на четирите колела Quattro със самоблокиращ диференциал. Като опция компанията предлага и заден спортен диференциал.

Най-ниското ниво на оборудване влкючва 19-цолови джанти, направени специално за тази кола (20-цоловите са опция), система за динамичен контрол Dynamic Ride Control (DRC), високоефективни керамични спирачки и модернизирана кормилна уредба.

Оцениха купето Audi RS5 Coupe на 80 900 евро

Освен това автомобилът, създаден от специалистите от подразделението Audi Sport, може да се похвали с оптимизирана аеродинамика и модернизирано окачване.

Снимки: Audi

Тагове: audi rs 5 coupe
0 от 500