IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Приемникът на Defender е съвсем близо

Land Rover ще търси и нов тип клиенти за модела

Приемникът на Defender е съвсем близо

Новото поколение на всъдехода Land Rover Defender е съвсем близо до премиерата си. Това обяви главният дизайнер на компанията Джери Макговърн, според когото автомобилът ще има за задача да запази традиционните черти и качества на предшественика си, но и да привлече нов тип клиенти.

Приемникът на Defender е съвсем близо

През Automotive News дизайнерът бе категоричен, че новият Defender ще съхрани емоционалната връзка с предишните генерации на всъдехода, но едновремено с това ще бъде един напълно нов автомобил, който ще се вписва в съвременния свят.

Припомняме, че в култовият модел не се произвежда от началото на 2016 г., което породи доста спекулации за съдбата му. Известно е, че приемникът на Defender ще получи напълно алумуниева каросерия, чиято конструкция ще бъде подобна на тези на Discovery, и Range Rover.

Всъдеходът ще се предлага в две модификации – стандартна и с удължена база. Гамата двигатели ще се състои от бензинови и дизелови агрегати, като ще има както 4-цилиндрови, така и V6 мотор с компресор. Вероятно премиерата на модела ще бъде в началото на 2018 г.

Снимка: Land Rover
 

Тагове: land rover defender
0 от 500