IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кое е най-добре звучащото Porsche? (ВИДЕО)

Ново видео представя поглед върху четири класически модела с боксерен двигател с въздушно охлаждане

Кое е най-добре звучащото Porsche? (ВИДЕО)

Не е тайна за никого, че класическите модели на Porsche с въздушно охлаждане звучат великолепно. Дрезгавият, гърлен звук на боксерния двигател се долява от опитните уши от километри, а характерната дрънчаща нотка не позволява на човек да сбърка какъв автомобил е минал току що покрай него, дори ако очите му са затворени.

Кое е най-добре звучащото Porsche? (ВИДЕО)

Точно заради това, видео компилация като тази по-долу, е особено вълнуваща за всеки с поне малко “Porsche” в кръвоносната си система.

Видеото представя поглед към четири класически модела на Porsche и е качено в канала Italiansupercarvide в YouTube. Действието е заснето по време на планинското изкачване Vernasca Silver Flag, което се проведе на 16, 17 и 18 юни в Италия. По време на уикенда зрителите имаха възможност да видят всякакви класически машини, но клипът е съсредоточен върху четири прекрасно звучащи “въздухари” на Porsche.

11-минутното видео представя 911 3.0 RSR, красивото 904 Carrera GTS, 914-6 и състезателния автомобил 934. На практика, само един от тези автомобили е 911, но всички те разполагат с боксерен двигател с въздушно охлаждане, което в случая е повече от достатъчно.

Гледайте видеото с увеличен звук.
 

0 от 500