IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

„М Кар“ Пловдив вече ще предлага и гамата BMW i

Изцяло електрическото i3 е на разположение на посетителите в салона

„М Кар“ Пловдив вече ще предлага и гамата BMW i

Оторизираният дилър на BMW Group в Пловдив – „М Кар“, вече е официален представител на иновативния бранд BMW i. В автокомплекса на „М Кар“ Пловдив всеки желаещ ще може да разгледа изцяло електрическия BMW i3 модел, да се запише за тестово шофиране и да получи подробна информация за автомобила. Дилърството на „М Kар“ оперира под формата на BMW i агент и извършва пълна гама от продажбено-сервизни дейности за страната.

„М Кар“ Пловдив вече ще предлага и гамата BMW i

Концепцията на новата екологична i гама е с акцент върху предлагането на автомобили от ново поколение, ориентирани към устойчива и насочена към бъдещето мобилност. Градският автомобил BMW i3 е първият сериен автомобил в света с чисто електрическо задвижване, разработен от нулата.

Материалите, от които е направен, както и  целият производствен процес, са  част от комплексна система за устойчивост. Екологичният автомобил не отделя никакви вредни емисии, мирис и е изцяло безшумен, като същевременно осигурява забележително динамичен диапазон.

„М Кар“ Пловдив вече ще предлага и гамата BMW i

Другият модел от „зеления“ бранд е спортният Plug-in хибрид BMW i8, който реализира изключително нисък разход на гориво и ниски вредни емисии. Той е с олекотена карбонова конструкция и аеродинамичен дизайн. Благодарение на преимуществата на технологиите на електромотора и двигателя с вътрешно горене се постига и впечатляващо спортно изживяване.

Снимки: BMW
 

Тагове: bmw i8 bmw i3
0 от 500
  • #2
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Triforce ( преди 6 години )
    В Бовакар имат такова от близо 2 месеца. Какви са тия дилъри, да чакат последният момент, не ги знам. И нали хората трябва първо да свикнат с идеята за електромобил, а едва след това да си го купят. Не вярвам някой фен на бензиновите 6-ци на БМВ да се втурне да купува на жена си такава кола. По-скоро ще и вземе малолитражен дизел. Човешкият мозък е странно нещо. Трябва време за да се свикне с идеята.
  • #1
    4 rate up comment 2 rate down comment
    bmw e60 ( преди 6 години )
    Да почнат масово да правят ел. коли, а не такива музейни бройки иначе ще ги сменя за Тесла след някоя година.