IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте интериора на Tesla Model 3

Евтините варианти ще са с доста постен салон

Вижте интериора на Tesla Model 3

В интернет вече изтекоха първите кадри на интериора на новия модел на Tesla – Model 3, който трябва да е най-достъпният електромобил, предлаган от компанията на Илон Мъск. Естествено, става въпрос за тестов прототип, който обаче е много близо до спецификациите на колата за серийното производство.

Вижте интериора на Tesla Model 3

Както може да се очаква централното място на арматурното табло е за дисплея с размери на iPad, който обаче е позициониран хоризонтално, за разлика от огромния вертикален екран на централната конзола на Model S.

Пред волана на практика липсва арматурно табло, тъй като се предполага, че цялата или поне огромната част от информацията, необходима на водача ще излиза на големия дисплей. В Европа от години има модели, при които пред волана няма уреди и те са изнесени още по-напред и в централната част на арматурното табло.

Този вариант на интериора на Model 3 не подсказва кой знае колко много – два контролера на волана, познати и досега в автомобилната индустрия и обичайното разположение на останалите лостове, включително и този на предавателната кутия.

Вижте интериора на Tesla Model 3

Базовата цена на Model 3 ще е 35 000 долара в Щатите, но Мъск вече прогнозира, че най-много поръчки се очакват за по-богато оборудваните версии, които ще струват около 42 000 долара. Така че, серийната версия на Model 3 определено ще предложи по-интересен интериор, особено когато говорим за вариант с по-високо ниво на оборудване.

Тагове: tesla tesla model 3
0 от 500
  • #18
    6 rate up comment 3 rate down comment
    малко разум ( преди 6 години )
    Наскоро Тесла мина по пазарна капитализация дори БМВ. Само че БМВ имат годишен оборот от 94,16 милиарда евро и печалба от 9,67 милиарда евро и продават 2,37 милиона автомобила. При Тесла продадените автомобили са 80.000, за печалба и дума не може да става, а само загуби. Не случайно и Тойота си продадоха акциите в Тесла и прекратиха сътрудничеството си. Докога инвеститорите ще вярват на приказките на Мъск не знам, но рано или късно ще разберат, че царят е гол и тогава ще стане интересно.
  • #17
    5 rate up comment 6 rate down comment
    малко разум ( преди 6 години )
    Тесла е огромен балон, който рано или късно ще се спука. Това вече го казват маса специалисти дори и от Голдман Сакс. Само за първият квартал на 2017 загубите на Тесла са 330 милиона долара или 3,67 милиона дневно. Всеки да си прави сам изводите.
  • #16
    5 rate up comment 2 rate down comment
    искам него ( преди 6 години )
    Много кефи. И тоя син цвят ми е любим.
  • #15
    4 rate up comment 2 rate down comment
    До питащият за 35000 ( преди 6 години )
    "Все пак кажете, може аз нещо да съм пропуснал някой модел с по-добри характеристики и цена от Теслата!"Само за сведение Шевролет Болт(Опел Ампера Е) е около тази цена, но пробега му е по-добър от модел 3!
  • #14
    9 rate up comment 8 rate down comment
    Що ( преди 6 години )
    ..ама то хиляди ядат мак чикън, и прочеее...това не значи че имат нещо в куфалника.Това са псевдо шофьори..Нисан Алтима за ЕУ..с празното отпред..що не се пробваха да го продадат зад океана.Тамошната Алтима е ехеее..Отговора им на всички за тези модели е,да можело пасажерите и те да зяпали уредите..по големо малоумие едва ли има.Това е мпс за псевдо шофьори..нито гледа нито му трябва, нито го интересува..нищо..за нищо( в главата)..за жените е закономерно..
  • #13
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    днес гледах пета предавка и като тестваха нови комбита нещо не им хареса че по таблото и волана има 80 бутона. Казаха го хора карали над 200 автомобила
  • #12
    5 rate up comment 13 rate down comment
    bmw435i ( преди 6 години )
    Kakto ne mojete da pravite razlika mezdu Premium i Luksozen avtomobil,taka ne mojete 2da razli4avate iz4isten dizain ot spartanski takav i tova vapreki vsi4kite mi uroci
  • #11
    18 rate up comment 4 rate down comment
    Един там ( преди 6 години )
    Определено не ми харесва.*** е, че полека всички са тръгнали натам.
  • #10
    15 rate up comment 7 rate down comment
    ВАГон ( преди 6 години )
    Тук съм,Доше! Балонът Тесла ще се спука и това е неизбежно,защото не е функция на технологиите,а на финансовите правила.Тук съм и да ти напомня,че е шизофренично да караш стар Сивик с дизелов двигател от още по-стара Астра и да "вадиш сурат"!
  • #9
    13 rate up comment 10 rate down comment
    Що ( преди 6 години )
    Що, ние каращите коли за под 35 к долара да не би да сме без инструменти и табла пред волана..?Логиката ти кърти.МПС без информационна конзола пред волана е за кофата директно.Включае и тоя телевизоро-тролей.Ние сме си на земята,ама вие фърчите из облаците