IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Комбито BMW 5-Series получи М-пакет

Мощността на автомобила е нараснала до 360 к.с.

Комбито BMW 5-Series получи М-пакет

Компанията BMW показа снимки и видео на новото поколение на комбито 5-Series Touring, оборудвано с допълнителен пакет от аксесоари от M Performance. Освен визуални подобрения, автомобилът е получил и допълнителна мощност на двигателя и по-висок въртящ момент.

Новото комби BMW 5-Series получи М-пакет

Въпреки намесата на експертите от M Performance баварското комби е далеч от автомобили като Merecdes-AMG E-63 и Audi RS6 Avant, разполагащи с мощност от около 600 к.с. Това обаче не пречи на 5-Series Touring да изглежда атрактивно – както отвън, така и отвътре.

Новото комби BMW 5-Series получи М-пакет

Традиционно, допълнителният пакет от спортни аксесоари съдържа преработени карбонови елементи от аеродинамиката, по-големи джанти, по-мощни спирачни механизми, спортна изпускателна система и редица уникални решения в оформлението на интериора.

Новото комби BMW 5-Series получи М-пакет

На снимките и видеото е показано комбито BMW 540i xDrive Touring M Performance, което благодарение на допълнителни настройки е получило допълнителни 34 к.с. и 50 Нм въртящ момент. По този начин 3,0-литровият двигател с 6 цилиндъра вече развива 360 к.с. и 500 Нм въртящ момент.


Снимки и видео: BMW Blog
 

 

0 от 500
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Dieter Zetsche ( преди 6 години )
    И на български следва да се изписва перформънс а на "перформансе", да вметна за неграмотните беемвисти тук ;)
  • #3
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Dieter Zetsche ( преди 6 години )
    Performance пакета е поциганяване на колата, БМВ стана диагноза за *** и гейове с малки ***. Казах!!!
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Марио ( преди 6 години )
    супер мазно е !
  • #1
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Този който е писал статията явно не е наясно какво е M Performance пакет. Идеята му не е да направи 540i да се сравнява с E-63 amg и RS6. Все пак този пакет е от BMW и те не искат 540i да конглокират M5 който е класа на горните коли. Перформансе пакета е основно визуален тунинг и миниално повищение на мощността.