IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 евтини решения на досадни проблеми в автомобила

Как да спрем запотяването на стъклата и защо трябва да паркираме на изток?

Автомобилите са създадени, за да работят в полза на хората и да удовлетворяват възможно най-голяма част от техните нужди. Разбира се, във всеки от тях има известни компромиси, а понякога производителите умишлено пропускат някои удобства, за да намалят цената. Именно тук идва мястото на хитроумните решения, които правят живота ни с колите по-лесен и приятен. За щастие не е необходимо да измисляме топлата вода, а само да се доверим на опита на тези преди нас.


10 евтини решения на досадни проблеми в колата (ГАЛЕРИЯ):



 

0 от 500
  • #12
    0 rate up comment 2 rate down comment
    Стефан ( преди 6 години )
    Аз още го ползвам! Гледам котки от 22 години и съм пробвал всякакви решения. Бентонитът си остава най-доброто. Айде по-полека с обобщенията.
  • #11
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Абе ни ми философствай, ами влез в хипермаркета и *** на сектора за котешките тоалетни. Ще видиш пликове с бели кристали смесени с отделни цветни индикаторни кристалчета. На пакета пише 100% силика гел. Явно нямаш котка, това за което говориш тук в България никой вече не го използва, остаряло нещо - бентонит!
  • #10
    5 rate up comment 0 rate down comment
    За WD-40 ( преди 6 години )
    Не се връзвайте на номера с WD-40. Единственото, което се получава, е временен ефект на покриване на драскотините до следващото измиване. А тогава ще забележите колко по- забележими са. Но за автоджамбази върши идеална работа!
  • #9
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    какво е общото между силика гела и котешкихе тоалетни? няма нищо общо. котешките тоалетни са оборудвани със съвсем друго нещо. на немски се казва щтрой. котешки щтрой и това са едни гранули с формата на чакъл хигроскопични поемащи влагата и с гадна миризма за нас хората но явно приятна за котките карайки ги да се изхождат там. предполагам гранулата е с гипсова основа защото е много лек и поема много влагасиликагел няма нищо общо с котешки тоалетни.
  • #8
    10 rate up comment 1 rate down comment
    MI2 ( преди 6 години )
    За сутрешното заскрежаване повече работа върши паркирането с предното стъкло към голяма сграда като жилищен блок. Отделяната топлина от блока пречи на заскрежаване то в повечето случаи.
  • #7
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Fury ( преди 6 години )
    Хората като пишат "котешка тоалетна" имат предвид точно тези със силикагел! Бели кристали с индикаторни цветни кристали, които показват степента на овлажняване.
  • #6
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    "Не бе няма да ги мерим, но ти започна с това, че се съмняваш да има коли с повече "джобчета" и заради това ти казвам, че сигурно има.""ЪЪъъ, сега ще си ги мерим ли... "Нямам нищо общо с този с Пунтото... :)
  • #5
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Паркирайте на изтокАко изобщо успееш да си намериш парко-място в която и да е посока!А най-доброто е да паркирате в гаража и няма да ви замръзват стъклата изобщо. ;)Това с котешката тоалента е супер тАпо. Самите гранули миришат гадно и може да не ви се запотяват стъклата, но със сигурност ще омиришете колата. Аз ползвам едни възглавнички пълни със силика гел. Сушат се после в микровълновата и пак се ползват.С тенис топката е само за 1 модел и не е универсално,Има по-хитри неща. ;)
  • #4
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Не бе няма да ги мерим, но ти започна с това, че се съмняваш да има коли с повече "джобчета" и заради това ти казвам, че сигурно има.Просто трябва да се качиш, да покараш нещо различно от Пунтото и някой да ти каже за тайниците, защото със сигурност половината няма да ги намериш. ;)
  • #3
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    ЪЪъъ, сега ще си ги мерим ли...