IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Германия затвориха аутобан заради разсипани пари

Бизнесмен разпиля 9000 евро на пътя, полицията му помогна да ги събере

В Германия затвориха аутобан заради разсипани пари

Германски бизнесмен разпиля пари на аутобан А9, докато пътуваше с мотоциклета си. Наложи се да идва полиция, която да затвори магистралата, докато банкноти бъдат събрани, съобщава изданието SZ.de.

В Германия затвориха аутобан заради разсипани пари

Инцидентът се е случил около 21 часа в събота, докато мъжът се прибирал у дома си. Той е носел 9000 евро в малки купюри, разделени на няколко пачки и поставени в чантичка. На един от завоите в близост до Инголщад чантата се къса и парите се разсипват на пътя.

Мъжът, чието име не се споменава, успява бързо да спре и започва да събира банкнотите от пътя. Те обаче са толкова много, че привличат вниманието на преминаващите шофьори, които на свой ред викат полиция. Бизнесменът успял да убеди униформените, че това са заработени от него пари, а не откраднати. Служителите на реда блокират магистралата, като също се включват в събирането на банкнотите.

В крайна сметка мъжът и полицаите успяват да съберат по-голяма част от парите, но около 1500 евро изчезват, вероятно прибрани от спрелите шофьори.

Снимка: blobsvc.wort.lu

0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    "От написаното разбирам,че онзи се е движел с мотоциклет ,а от надписите на табелата - че това не е в Германия.Т.е. всичко е мижи,да те лажем. Сигурно са снимали някакъв филм. ""Инцидентът се е случил около 21 часа в събота, докато мъжът се прибирал у дома си"Да ти превеждам ли? Не ти ли се вижда малко светло на снимката? И кой е споменал че снимката е от мястото?
  • #3
    0 rate up comment 1 rate down comment
    фон Шлифер ( преди 6 години )
    От написаното разбирам,че онзи се е движел с мотоциклет ,а от надписите на табелата - че това не е в Германия.Т.е. всичко е мижи,да те лажем. Сигурно са снимали някакъв филм.
  • #2
    6 rate up comment 0 rate down comment
    de ( преди 6 години )
    Това ако се беше случило в БГ, пък недай си боже в маалата - преди да слезе от мотора си нямаше да има и банкнота :D
  • #1
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Сега трябва да го глобят за превоз на неукрепен товар и създаване на опастност по време на движение. Абе тоя в найлонова чантичка от пазара ли е държал парите си и ги е превозвал? То бива, то може, но немското м***л0умие няма никакви граници. А да и да го глобят за това, че е спял на аутобана и се е разхождал да си събира парите, като е създал предпоставка за ПТП.