IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru подготвя излизането на BRZ STI

Спортната версия на купето ще получи малко допълнителна мощност

Subaru подготвя излизането на BRZ STI

Японският производител Subaru подготвя пускането на пазара на версия STI на купето си BRZ. Същият автомобил се предлага и като Toyota GT86. Прототип на новата модификация бе заснет по време на тестове в САЩ, а снимки и информация за модела разкрива изданието Autoblog.

Subaru подготвя излизането на BRZ STI

Появата на подобна машина е очаквана от доста време от феновете на японската марка. Бъдещото Subaru BRZ STI ще получи по-големи джанти, оптимизирана аеродинамика, както и някои нови решения, които обаче не се виждат на заснетия прототип.

За съжаление, дори в „напомпаната” версия STI купето ще разчита на досегашния 2,0-литров мотор, чиято мощност ще бъде увеличена. Очаква се при излизането си пазара двигателя да развива не повече от 230 к.с. (сега те са 205).

Subaru подготвя излизането на BRZ STI

В Subaru се надяват, че ще успеят да компенсират относително малката мощност на двигателя с нови настройки на кормилното управление, трансмисия, окачването и спирачките. Всички тези агрегати ще бъдат модернизирани.

Снимки: Autoblog
 

Тагове: subaru brz sti
0 от 500