IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai на практика показа хот-хеча i30 N

Два автомобила ще участват в „24 часа на Нюрбургринг”

Hyundai на практика показа хот-хеча i30 N

Корейският автомобилен гигант Hyundai Motor Company официално съобщи, че е завършил тестовите изпитания на хот-хеча си i30 N. Дебютът на автомобила ще се състои по време на състезанието „24 часа на Нюрбургринг”, което ще се проведе през уикенда.

Hyundai на практика показа хот-хеча i30 N

На старта на знаменитото състезание, известно като „Зеления ад”, ще излязат два прототипа Hyundai i30 N, които на практика показват и какво ще представлява серийният автомобил. Машините ще участват в клас SP3T (турбомотори с обем 1,6-2,0 литра).

Машините са оборудвани с двигатели с обем 2,0 литра и 6-степенна механича скоростна кутия. Точната мощност на агрегатите засега остават тайна, но се твърди, че те я в порядъка на 260 к.с.

Hyundai на практика показа хот-хеча i30 N

Състезателите коли се отличават по оптимизираната си аеродинамика, както и по оборудването си. То включва каркас за безопасност, пистови гуми, противопожарна система и усилена спирачна система.

Снимки: Hyundai

 

Тагове: hyundai i30 hyundai n
0 от 500