IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-великото състезание на всички времена (ВИДЕО)

Има ли нещо по-добро от Porsche, Ferrari, Lamborghini и Nissan на една и съща писта?

Най-великото състезание на всички времена (ВИДЕО)

В днешно време всички се оплакваме от пистовите състезания. В голямата си част те са убийствено скучни и могат да те приспят за нула време, освен ако не си сред малцината фенове, които знаят в кой точно момент пилотът ще влезе в бокса за гуми, какви точно ще са те и каква е вероятността да влезе отново 18 обиколки по-късно. Моторният спорт не е това. Моторният спорт е емоция и битка за всеки сантиметър на пистата, не в бокса, не в стаята на инженерите и определено не на екрана на лаптопа. Точно за такава битка става въпрос тук.

Най-великото състезание на всички времена (ВИДЕО)

Когато заговорим за ретро състезания, няма кой да бие Best Motoring. Това е японско телевизионно шоу, нещо като Top Gear, в което през годините са тествани най-бързите, интригуващи и красиви автомобили на планетата. Един от най-епичните клипове, заснети от екипа на Best Motoring обаче остава този, в който японците успяват да организират пистов двубой между едни от най-бързите серийни автомобили по онова време.

Годината е 2000, а действието се развива на японската писта „Сузука“, където една срещу друга се изправят 8 култови машини. Звездният състав включва Ferrari F40, Ferrari F50, Ferrari F355, Porsche 996 GT3, Porsche 993 GT2, Porsche 993 Turbo, Lamborghini Diablo SV и не на последно място Nissan Skyline R34 GT-R. Ако някой успее да намери клип с участието на по-добри автомобили, нека го стори в коментарите.

Гледайте видеото по-долу, за да проследите битката на тези автомобилни титани и за да разберете кой от тях е най-бърз.
 

0 от 500