IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Kia ще покаже още 3 нови модела през 2017 г.

За догодина корейците предвиждат още толкова премиери

Kia ще покаже още 3 нови модела през 2017 г.

Корейският производител Kia продължава обновяването на европейската си гама. Компания представи 3 нови модела през 2017 г., а до края на годината ще ги последват още други 3.

Kia ще покаже още 3 нови модела през 2017 г.

Това стана ясно по време на автомобилно изложение в Полша, където Kia показа своя последен нов модел - Stinger. На слайд зад представителите на марката бе разкрито какво трява да очакваме до края на годината, както и през следващата - 2018 г.

В списъка с новините освен Stinger не влизат и показаните по-рано Rio и Picanto. Най-вероятно сред тях е нов компактен кросоувър, който има много общо с бъдещия Hyundai Kona. Възможно е също така да се появи следващо поколение на cee’d, както и електрическа версия на Niro или обновен вариант на кросоувъра Sorento.

За 2018 г. се очаква излизането на нови генерации на Soul и Cerato, както и на кросоувър, изграден на базата на cee’d. За него от Kia са патентовали името XCeed.

Снимка: Kia
 

Тагове: kia stinger
0 от 500