IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мercedes-Benz изненада феновете на "Междузвездни войни"

Компанията предложи два специални версии на седана CLA, посветени на деня на филма

Мercedes-Benz изненада феновете на

Германският производител Mercedes-Benz подготви две специални версия на компактния седан CLA, предназначени за японския пазар. Автомобилите са посветени на деня на киносагата "Междузвездни войни" - 4 май, който се отбелязва в цял свят от феновете на поредицата.

Мercedes-Benz изненада феновете на

Първата версия е в чест на главния отрицателен герой във филма - Дарт Вейдър. Седанът е в специален цвят - Nigth Black, като има още тонирани стъкла, специални 18-цолови джанти AMG, както и хромирани елементи на решетката на радиатора. В салона на поставени спортни седалки с черна кожа с червени шевове и специални предпазни колани.

Мercedes-Benz изненада феновете на

Вторият автомобил е посветен на Имперските щурмоваци, като се отличава по белия си цвят - Calcite White, който е комбиниран с боядисани в черно корпуси на огледалата, преден спойлер и странични престилки AMG. Седалките в салона са в бяло и сиво, в тези цветове е и блокът за управление на климатика.

Мercedes-Benz изненада феновете на

След стартиране на двигателя мултимедийната система поздравява шофьора със звуците, които издава роботът R2-D2. Освен това клиентът получава като бонус специална щора на страничното стъкло, която предпазва от слънце. От едната страна са изобразени Чубака, Люк Скайуокър, Оби уан Кеноби и Хан Соло, а от другата има надпис "Нека силата бъде с теб".

Мercedes-Benz изненада феновете на

Тиражът на всяка от специалните версии ще бъде 60 бройки, като цените предстои да бъдат обявени.

Снимки: Mercedes-Benz
 

0 от 500