IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Англия намериха захвърлено в полето Ferrari

Удареното 488 GTB така и не е потърсено от собственика си

В Англия намериха захвърлено в полето Ferrari

На интересна находка се натъкнаха жители на английския град Хъдърсфийлд. В едно от крайградските полета бе намерено изоставено Ferrari 488 GTB, събщава Daily Star, като публикува снимки на автомобила в социалната мрежа Twitter.

В Англия намериха захвърлено в полето Ferrari

Автомобилът явно е претърпял авария, тъй като е останал без предно крило и едно от страничните огледала. По каросерията си личат и следи от удара, след който суперколата е напуснала пътя и се е озовала в тревата.

Любопитното е, че никой до момента не е потърсил катастрофиралия автомобил. Полицията вече е започнала да издирва собственика на колата, която на британския пазар като нова се предлага за минимум 180 000 британски паунда (около 215 000 евро).

Подобен случй наскоро имаше и в Дубай, където на местно летище бе открито изоставено Ferrari Enzo. То е престояло на паркинга близо 2 години, след като собственикът му – жител на Великобритания, го изоставил заради натрупани глоби за нарушения на правилника и просто отлетял за родината си.

Снимка: Twitter
 

Тагове: ferrari 488 gtb
0 от 500
  • #5
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    То и големите градове трябва да бъдат забранени със закон. И геноцид над цялото човечество- прекалено много сме вече и сме прекалено алчни и нагли
  • #4
    5 rate up comment 0 rate down comment
    thebrainless ( преди 6 години )
    То само една кола да беше изоставена в Дубай... Пълно с изоставени скъпи автомобили, някой от тях и редки. До колкото си спомням, ако фалираш - влизаш в затвора. Така че изобра е ясен.
  • #3
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    А пък у нас браТчедите с име на високо алкохолна напитка с три букви до сега да са го обезкостили и предали на вторични каквото може, а каквото остане да са го сложили в печката да топлят чаветата. Гума, пластмаса и т.н. се слага и се гори и после защо сме имали най-мръсен въздух в ойропа. Не само нафтовите печки замърсяват, но и печките на твърдо гориво, които според мен в големите градове трябва да бъдат забранени със закон.
  • #2
    12 rate up comment 0 rate down comment
    По света и у нас ( преди 6 години )
    И у нас така правят.Вчера зарязаха една джипка на средата на кръстовището, не в полето не на паркинга, а на средата на кръстовището!Така че, да не се перчат много-много тич дилетанти.:)
  • #1
    19 rate up comment 0 rate down comment
    wane ( преди 6 години )
    "Подобен случй наскоро имаше и в Дубай, където на местно летище бе открито изоставено Ferrari Enzo""Наскоро" :D Тая история е от преди пет години