IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes представи две нови версии на G-Class

Доставките на автомобилите стартират през септември

Mercedes представи две нови версии на G-Class

Германският производител Mercedes-Benz ще предложи на клиентите си две нови версии на всъдехода G-Class, като вече приема поръчки за тях. Първите бройки ще бъдат на разположение на новите си собственици в началото на септември.

Mercedes представи две нови версии на G-Class

Версията с името „designo manufaktur” всъщност се предлагаше още от 2015 г. Тя постигна сериозни успехи и затова в компанията решиха да я усъвършенстват. Новият вариант се казва „designo manufaktur Edition”, като той е достъпен за модификациите G 350 d и G 500.

Клиентът може да избира между три цвята – „червена магма”, „мистично бяло” и „черен обсидан”. При първите два, благодарение на контрастта, ясно са отделени черните елементи – дръжки на вратите, корпуси на огледалата, решетка на радиатора и 19-цоловите джанти AMG-дизайн.

Mercedes представи две нови версии на G-Class

В салона на G-Class designo manufaktur Edition има кожа Nappa, която на централната част на седалките и на волана е перфорирана. Част от елементите са лакирани, а други са покрити с хром. Правят впечатление още велурените постелки, както и червените колани за безопасност.

От компанията съобщават, че всъдеходът с допълнителния пакет струва с 24% по-малко, ако опциите бъдат добавени поотделно. Цената на G 350 d designo manufaktur Edition стартира от 109 900 евро.

Mercedes представи две нови версии на G-Class

Версията Exclusive Edition на свой ред е предвидена за AMG-версите на G-Class - G 63 и G 65. Тя се отличава по допълнителнта защита на предната броня от неръждаема стомана, линиите AMG в долната част на вратите и 21-цоловите джанти. За тези автомобили може да поръча и уникален матово-сребрист цвят.

Салонът на специалните Mercedes-AMG G 63 и G 65 предлага кожа в два цвята, като клиентът може да избира между 6 варианта на комбинация. Някои от елементите в интериора могат да бъдат от карбон.

Mercedes представи две нови версии на G-Class

Цената на G 63 Exclusive Edition стартира от 163 125 евро, а на G 65 Exclusive Edition - от 287 700 евро.

Снимки: Mercedes-Benz

Тагове: amg mercedes-benz g-class
0 от 500