IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Основателят на Facebook се учи да сглобява пикапи

Марк Зукърбърг посети завода на Ford в Диърборн

Основателят на Facebook се учи да сглобява пикапи

Основателят на фейсбук Марк Зукърбург си даде една година за пътешествия и почивка, като идеята му е да посети колкото се може повече места по света за този период от време.

Основателят на фейсбук се учи да сглобява пикапи

И една от спирките му се оказа завода на Ford в Диърборн за производство на пикапи, където Марк пристигна по покана на изпълнителния президент на компанията Уилям „Бил” Форд-младши, който както се досещате е правнук на основателя на компанията Хенри Форд. Зукърбърг се разходи из завода и дори получи възможност да опита сам някои от операциите по сглобяването на популярния пикап F-150.

Основателят на фейсбук се учи да сглобява пикапи

Моделът е №1 по продажби в Щатите и с оглед на настроенията сред купувачите, това едва ли ще се промени скоро. Основателят на социалната мрежа получи възможност основно да завива болтове, но също така беше посветен и в тайните на монтирането на антената на пикапа.

Основателят на фейсбук се учи да сглобява пикапи

Зукърбърг се повози и на автономния Ford Fusion Hybrid, който все е на етап развитие на прототипа, след което Марк държа реч пред част от работниците. По-късно Марк призна, че работата в завода му се е видяла тежка и похвали мъжете и жените, с които се е запознал в Диърборн.

Тагове: ford facebook ford f150
0 от 500