IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Очевидци разкриха новото BMW M5

Спортната машина идва с 600 коня и 3.6 секунди от 0 до 100 км/ч

Очевидци разкриха новото BMW M5

„Вчера имах възможност за първи път да видя новия M5 G30 в Южна Корея”, написа потребител на име Реми в профила на abudhabi_motors в социалната мрежа Instagram и възроди спекулациите за това как ще изглежда седанът.

Сериозно подсказване за новия BMW M5

Започвайки с дизайна, той обяснява, че новият M5 ще е много близък до рендърите, които се появиха в последно време и дизайнът му ще е по-обран, като при M3 и M4. Освен това, отворите за нагорещения въздух в задната част на предните калници ще отсъстват.

Още детайли: малък спойлер на ръба на капака на багажника, 20-инчови лети джанти с 5 спици, четворен ауспух плюс масивен дифузьор под задната броня. Вълнуващите новини обаче тепърва предстоят.

Сериозно подсказване за новия BMW M5

Според служителя на BMW слуховете са истина: спортно настроената система за 4х4 задвижване е част от серийното оборудване, като тя има три режима на работа: нормален, спортен и 100% прехвърляне на тягата на задния мост. Вместо 9-степенен автоматик, M5 ще излезе на пазара с 8-степенен. Тук също има промени – скоростният лост е по-масивен от този на обикновената 5-а серия и има „кубична форма”.

Новият M5 се задвижва от V8 бензинов мотор с две турбини и мощност 600 конски сили, обяви abudhabi_motors, а ускорението от 0 до 100 км/ч става за по-малко от 3,6 секунди. Предполага се, че премиерата на новия M5 ще е към края на годината, като доставките трябва да започнат в началото на 2018 година.

Тагове: bmw bmw m5
0 от 500