IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Eлектрическият MG E-Motion ще струва 30 000 лири?

Британският GT модел излиза на пазара през 2020

Eлектрическият MG E-Motion ще струва 30 000 лири?

Електрическият GT концепт на MG – Е-Motion се превърна в една от големите новини на изложението в Шанхай този месец. Британската марка е собственост на китайския концерн SAIC и в последните години беше позабравена от европейските клиенти.

30 000 лири за серийния MG E-Motion?

Но E-Motion беше посрещнат възторжено от медиите и специалистите, а шефът на маркетинга и продажбите на MG Матю Чейн обяви, че концептът ще излезе на пазара в сериен вид около 2020 година. Спортният електромобил е с 2+2 места, а Чейн разкри още информация за бъдещия сериен модел, като уточни, че цената му ще е „около 30 000 лири”, но не пожела да даде повече подробности.

30 000 лири за серийния MG E-Motion?

Предполага се, че MG Е-Motion ще дебютира първо на китайския и британския пазар, след това в Европа, а по-късно може би и на глобалния пазар. Чейн беше категоричен, че дизайнът и философията, заложени в E-Motion ще са определящи за това как ще изглеждат всички следващи модели на марката.

Тагове: saic mg mg tf mg e-motion
0 от 500