IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Когато 4 колела са прекалено малко

От Формула 1 до арабската пустиня: най-удивителните 6-колесни автомобили в света

Да ни прощават мотоциклетистите, но ние открай време си знаем, че две колела не са достатъчни. А ако се съди по печалната история на машини като Reliant Robin, и с три не е кой знае колко по-добре. Какво се случва обаче, ако сметнете, че и четири са малко? Британското издание Auto Express се опитва да отговори на този въпрос, селектирайки най-добрите автомобили с по шест и повече колела в историята.


Най-интересните коли с повече от 4 колела (ГАЛЕРИЯ):

  

0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 1 rate down comment
    До #3 ( преди 1 година )
    Колега в сибирско село колко такива машини си виждал? А и 5 тона!!! ми да си вземат Татра или някой специален Камаз! Доста по-евтино ще е!
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    До 2. Колега, ние, които сме 170 пъти по малки по територия от Русия, имаме ли пътища като за свяст? Или може би и толкова сняг и студ!? В Сибир има села, които са на 150 км. едно от друго. Ти какво искаш, да им направят магистрала с едно кръгово по средата, че да не се блъскат с мечките, ли?
  • #2
    17 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Руснаците какви ли не чудовищни машини конструират само и само да не им се налага да построят пътища...
  • #1
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Roadrunner ( преди 6 години )
    ако не бъркам, конструкцията на тоя тирел май беше такава, че създаваше доста по-малко съпротивление, тъй като се получаваше подобие на въздушна възглавница отдолу, и макар че били по-бързи, ФИА ги сметнала за много рискови откъм стабилност и ги беше забранила? Някой помни ли