IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

McLaren прави 4-местен GT модел

Компанията увери, че няма интерес към кросоувъри и SUV

McLaren прави 4-местен GT модел

Британският производител на спортни автомобили McLaren може да разшири гамата си модели, но не очаквайте да се появи семеен автомобил или пък SUV. Максимумът, на който могат да се надяват феновете на марката е GT модел с 4 места, но не и с 4 врати.

McLaren прави 4-местен GT модел?

„Обмисляме възможността за 4-местен GT автомобил, трябва да видим дали на пазара има интерес към нещо подобно, както и да направим така, че той по нищо да не се различава от другите ни модели по отношение на динамика и пътно поведение – заяви главният изпълнителен директор на McLaren Майк Флюит по време на автомобилното изложение в Шанхай. – Ще ни трябва шаси с малко по-голяма колесна база, така че това няма как да не се отрази на поведението на колата. Но пък така ще предлагаме повече възможности за клиентите в този сегмент.”

McLaren прави 4-местен GT модел?

С оглед на амбициите на McLaren да лансира 15 нови модела в следващите 5 години, то развитието на подобни идеи беше напълно очаквано, колкото и уклончиво да звучи отговорът на Флюит.

Той обаче беше категоричен, че в McLaren 4 места на борда не означават 4 врати. Същото се отнася и за моделите, които ще носят марката McLaren – не очаквайте седан или пък кросоувър.

Флюит потвърди, че за новия 720S вече има 1400 поръчки, което означава, че продукцията на този модел за цялата 2017 вече е продадена.

Тагове: mclaren mclaren 720s
0 от 500